Statueta Imparatul Augustus

GSR73509P-73
Nou

INDISPONIBIL MOMENTAN !

385 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Statueta din rasina, placata in bronz, reprezentandu-l pe imparatul roman Augustus

Gaius Iulius Caesar Augustus este considerat primul imparat al Imperiului Roman. Ulterior va renunta la celelalte nume si va ramane doar la Augustus "cel venerat", acesta fiind titlul onorific acordat de Senat.

Guvernarea lui Augustus a adus o era a unei relative paci, cunoscuta drept Pax Romana (Pacea romana). O mare parte din Roma a fost reconstruita in timpul lui Augustus.

Dupa moartea sa, Augustus a fost trecut in randul zeilor romani de catre Senat, pentru a fi adorat in mod oficial de catre toti locuitorii Imperiului Roman. Numele sale, Augustus şi Caesar, au fost adoptate de catre toti imparatii ce i-au succedat, iar luna anului, Sextilis, a fost redenumita “Augustus” (acum August) in memoria sa.

Statueta noastra este o reproducere dupa originalul gasit in ruinele vilei de la Prima Porta (langa Roma). Astazi, statuia se afla la Muzeul Vaticanului.

Inaltime: 28 cm

Etichete pentru "Statueta Imparatul Augustus": decoratiuni, istorie, bronz, statueta, rasina, vatican, profesor, roma, antichitate, imperiul roman, imparatul augustus,

Scrieţi o recenzie

Statueta Imparatul Augustus

Statueta Imparatul Augustus