Caligraful scrie pentru tine !

90 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

NOU ! Va oferim serviciul de scriere manuala a scrisorilor, folosind scrierea caligrafica veche.

Mesajul dumneavoastra va fi scris de catre caligrafi talentati, cu experienta si tehnica desavarsita. 

Textul dumneavoastra va fi scris pe foaie invechita manual, iar plicul va fi decorat cu timbre vechi si stampile folosite in trecut de posta. Plicul va arata la fel ca in vremurile trecute, iar scrisoarea va incanta cititorul. 

Numarul cuvintelor este contorizat prin word counter, astfel incat, se iau in calcul si cele mai scurte cuvinte, inclusiv prepozitiile si conjunctiile. 

Plicul va fi trimis prin curier si va fi ambalat suplimentar in plic de protectie sigilat. 

Pretul pentru scrisoare cu numar de cuvinte in limita a 200 cuvinte, este de 90 lei.

Pentru scrisori cu 200-250 cuvinte, pretul este de 110 lei.

Pentru scrisori cu 250- 300 cuvinte, pretul este de 130 lei.

Preturile includ si plicul vintage, creat de asemenea manual.

Ca sa aflati numarul de cuvinte al scrisorii si astfel sa selectati valoarea corecta, puteti folosi https://wordcounter.net  

Va rugam sa selectati valoarea dorita. Imediat sub pret, aveti cele 3 variante. Selectati una dintre variante si apasati "Adauga in cos" !

Textul scrisorii va fi transmis la email contact@myman.ro, iar noi va vom contacta pentru a va confirma primirea acestuia.

Pretul afisat este pentru scrisori in limba romana. Pentru alte limbi, va rugam sa ne contactati. 

Scrisoarea va fi redactata in maxim 48 ore de la data comenzii si livrata catre destinatarul final in alte 24 ore lucratoare. 

In cazul in care doriti ca scrisoarea sa fie trimisa direct destinatarului, este necesar sa achitati prin ordin de plata sau card bancar. Destinatarul va primi doar scrisoarea, fara factura si dovada platii. 

In cazul in care doriti ca scrisoarea sa ajunga la dvs si sa o inmanati personal, puteti selecta si plata ramburs la livrare. 

De asemenea, putem crea invitatii de nunta, invitatii pentru evenimente, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Pentru cerere oferta, nu ezitati sa ne contactati. 

Etichete pentru "Caligraful scrie pentru tine !": caligrafie, cadouri, scrisoare, plic, scrisoarescriscaligrafic, scriscaligrafic, cadouinedit,
2018-08-05

Va multumesc !

Faceti o treaba foarte buna, scrisoarea arata de parca a ajuns din trecut in zilele noastre. Caligraful dvs este chiar talentat ! Voi reveni din timp cu o comanda pentru invitatii la nunta fiicei mele !

  2018-07-23

  De efect !

  Am primit scrisoarea, arata impecabil. Va multumesc pentru atentia sporita la client si pentru seriozitatea cu care lucrati. Toate cele bune !

   2018-07-09

   Sotul meu a fost incantat !

   Am apelat la dvs pentru a-i scrie sotului meu o scrisoare cu ocazia aniversarii noastre. A fost foarte incantat de idee si de cat de frumos era scrisa. Va multumesc !

    2018-06-26

    Foarte tare ideea !

    Minunata idee ! Succes !

     2018-06-19

     Foarte buna ideea !

     Luna aceasta vin la showroom sa ii iau cadou sotului meu si inainte va trimit un text pentru o scrisoare, ca sa fie gata cand vin sa ridic cadoul. Se poate asa? Multumesc !

      2018-06-13

      Wow ! In sfarsit !

      Avand in vedere ca este serviciu oferit de dvs., voi comanda cu siguranta. Produsele cumparate de la dvs au fost foarte ok, asa ca ma gandesc ca nu faceti rabat la calitate !

       Scrie un review !

       Scrieţi o recenzie

       Caligraful scrie pentru tine !

       Caligraful scrie pentru tine !

       Scrisoare scris caligrafic