21 de cadouri pentru profesori și diriginți, de făcut la ocazii speciale

top idei cadouri profesori

Cadourile pentru cei care ne sunt dascăli și ne oferă cunoștințele necesare pentru a reuși în viață sunt modul prin care ne exprimăm recunoștința. Profesorii, fie ei de liceu sau de facultate, merită un semn de mulțumire sub forma unui cadou oferit cu multă apreciere.

Fie că se apropie un eveniment important precum un banchet, sau doar îți dorești să dăruiești un cadou, află care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru profesori pentru orice ocazie!

Ce cadouri sunt potrivite pentru diriginte?

Un cadou pentru diriginte este oferit în semn de respect față de cei care au vegheat asupra elevilor mai mult decât orice alt profesor.

Cadourile pentru ei trebuie să fie simple și să înglobeze respectul pe care îl porți.

Bust "Leonardo da Vinci", statueta rasina si bronz

Statuetă din rasina si bronz, bust Leonardo da Vinci – Cumpără acum!

O statuetă decorativă din bronz care îl înfățișează pe Leonardo da Vinci ar putea fi un dar minunat pentru un diriginte. Ea poate fi o prezență de neegalat în biroul său de la școală sau de acasă.

cadouri pentru profesori

Statuetă Napoleon – Cumpără acum!

Pentru profesorul de istorie sau pasionat de desfășurarea evenimentelor, o statuetă cu celebrul Napoleon s-ar putea să fie cea mai potrivită alegere. Accentele de culoare sunt ușor de remarcat și poți fi sigur că va primi nenumărate complimente.

Geanta messenger – Cumpără acum!

Orice profesor are nevoie de o geantă care să fie destul de încăpătoare pentru toate materialele didactice, dar și care să fie office și practică. Iata o geanta moderna, functionala, ideala pentru barbatii activi. Compartimentata in interior cu spatii buretate pentru o buna protectie a laptopului sau a tabletei.

Geanta messenger este potrivită atât pentru zilele obișnuite, în care vine la școală, dar și în cele în care merge la conferințe.

Cadouri pentru profesori, la sfârșit de an

Sfârșitul anului de studiu este un alt eveniment important la care ai ocazia să dăruiești profesorilor importanți un cadou. Cadourile pentru profesori la cursul festiv pot fi mici atenții cu care le dai de înțeles că apreciezi ajutorul pe care ți l-au acordat. 

cadouri pentru diriginta

Pană de Caligrafie – Cumpără acum!

Un cadou precum un instrument de scris retro este ideal pentru evenimente de sfârșit de ani – este simplu dar atrăgător, un simbol al educației.
Setul poate fi folosit sau poate avea doar caracter decorativ, un obiect potrivit cu statutul unui profesor.

cadouri pentru diriginta

Press Papier cu Ancoră – Cumpără acum!

Tot din gama obiectele cu dublă utilitate, o ancoră decorativă cu rol de press papier s-ar putea să fie la îndemână când teancul de foi de pe birou devine prea mare.

Este un cadou foarte potrivit pentru orice cadru didactic. Activitatea la un birou dezorganizat poate fi haotică uneori, așa că darul tău va fi cu siguranță bine primit.

cadouri pentru profesori

Statueta Maimuță – Evoluția – Cumpără acum!

Statueta Maimuța – Evoluția este o exemplificare artistică ce nu trebuie să lipsească din colecția niciunui pasionat de știință.

Dacă vrei să îi faci profesorului de fizică sau de biologie un cadou care îl va impresiona, atunci statueta din bronz care înfățișează reprezentanta speciei din care a evoluat omul, maimuța, este nemaipomenită.

cadouri pentru profesori

Cadouri pe care le poți oferi unui profesor la banchet

Pentru orice elev, banchetul este un moment unic care rămâne în amintiri toată viața. La acest tip de evenimente este un obicei să oferi profesorilor care te-au ajutat un cadou.

Glob Pamantesc, reproducere – Cumpără acum!

Globul pământesc a fost mereu privit ca fiind un obiect decorativ de colecție. Un cadou deosebit și elegant, globul poate fi expus în biroul personal sau acasă si de care se va putea bucura multi, multi ani! 

Este un cadou potrivit pentru orice tip de profesor.    

Set de scris retro

Set de scris retro – Cumpără acum!

Un cadou util, setul de lux de scris este destinat acelui profesor care ți-a fost mereu alături și fără al cărui ajutor nu ai fi reușit în momentele mai dificile.

Setul conține un minunat instrument de scris – un toc de lemn cu penita, asa cum se faceau odinioara, o călimară cu cerneala, in plus un suport pentru toc si altul pentru sugativa. Este un cadou care garantat va fi apreciat!

Dacă profesorul căruia dorești să îi oferi un cadou este pasionat de machete, poți să îi oferi o varietate de modele – bărcuțe vechi, mașini de colecție, avioane și chiar vase de voiaj.

Obiectul decorativ este realizat din materiale de calitate superioară și dacă este îngrijit poate fi păstrat o viață întreagă. Descoperă întrega colecție My-Man de machete auto moto.

Macheta barca

Macheta barcuta – Cumpără acum!

Cadouri pentru profesorul care te-a îndrumat la licență

Cadourile pentru profesorii universitari fac parte din următorul ciclu al vieții tale. Iar profesorul îndrumător de la licență este cel care a avut poate cel mai important rol din timpul facultății.

Oferă-i un cadou care să îi demonstreze recunoștință și respect.

set de caligrafie de lux

Set pentru Caligrafie de Lux – Cumpără acum!

Unui profesor universitar nu îi poți oferi decât un cadou de excepție – spre exemplu setul de caligrafie de lux. Chiar dacă nu este o pasiune de a lui, setul de lux poate fi un obiect decorativ.

Complet, cu set de penițe, toc de stilou și călimară de cerneală, setul va fi o încântare pentru orice bărbat cu bun gust.  

Clepsidră pe Stand

Clepsidră pe Stand – Cumpără acum!

O clepsidră are multiple semnificații – poate sugera o persoană punctuală, faptul că timpul nu stă în loc sau poate sugera eficiența unui lucru bine făcut.

Oricare ar fi motivele tale, clepsidra pe stand este o decorațiune de birou minunantă, care poate fi ușor de integrat în orice decor.

Butoni cu pietre pretioase

Să oferi butoni unui bărbat este un gest de respect. Între două persoane care au avut o relație apropiată – de afaceri sau după caz de mentorat – butonii reprezintă cadoul de apreciere.  De asemenea butonii pot intra la categoria de cadouri personalizate pentru profesori deoarece pot fi luați în funcție de interese. 

Butonii sunt accesoriul bărbatului elegant, iar un profesor universitar nu va duce lipsă de evenimente formale la care să participe. Este un cadou frumos, inspirat și pe care poți fi sigur că îl va folosi.

Pentru mai multe modele de butoni vezi colecția completă de butoni My-Man.

Cadouri potrivite la absolvire 

Chiar dacă cu profesorul de licență ai avut o relație personală apropiată, asta nu înseamnă că nu trebuie să le arăți apreciere și altor profesori. Îndrumătorii din timpul facultății pot fi acei profesori care s-au implicat în mod special în dezvoltarea voastră și care au contribuit activ la succesul colectiv.

În general în asemenea cazuri se pot oferi cadouri micuțe individuale sau un cadou colectiv din partea tuturor colegilor. Dacă vă decideți să contribuiți cu toții, asigurați-vă că oferiți un cadou special pentru un profesor care v-a fost alături.

Set de sah Flower – Cumpără acum!

Un set de șah de lux este un cadou sofisticat și deosebit care cu singurață îl va bucura pe cel care îl primește. 

Este un cadou extraordinar și venind din partea unor studenți preferați va fi păstrat cu grijă și mândrie pentru toată viața.

Lupă retro din alamă

Lupă Retro din Alamă – Cumpără acum!

Un cadou potrivit pentru un profesor în vârstă, lupa din alamă are aspect retro și arată ca un obiect de artă. Standul este din lemn iar suportul este din alamă aurie.

Ea poate fi folosită la citit sau poate avea rol decorativ.

sculptura decorativa cu scari

Scară Decorativă în Spirălă – Cumpără acum!

Tot din categoria obiectelor decorative, un model arhitectural de dimensiuni medii realizat din lemn de cireș poate fi un cadou foarte frumos pentru iubitorii de artă.

Obiectele decorative de calitate au avantajul de a rezista testului timpului și pot fi ținute chiar și o viață. Din acest motiv, acest tip de cadou este foarte apreciat.

cadouri pentru profesori

Ce cadouri poți să le oferi profesorilor la întâlnirea de 10 ani

Întâlnirea de 10 ani, fie de la terminarea liceului sau a facultății este un moment special pentru toți cei implicați. Ai ocazia să te revezi cu foștii colegi și evident cu profesorii preferați.

Surprinde-i pe cei care au avut o influență pozitivă în viața ta cu un cadou inedit, pe măsură!

Stand de carti

Stand Decorativ de Cărți – Cumpără acum!

Un stand de cărți din lemn decorat cu două globuri este un cadou frumos cu dublă utilitate. Îi vei oferi profesorului tău posibilitatea de a-și depozita cărțile preferate într-un stand cu personalitate.

Standul de cărți este cadoul destinat profesorului intelectual și pasionat de lectură.

Ceas de birou retro

Ceas de birou aspect vintage – Cumpără acum!

Un orologiu de birou realizat sub forma unei masini de scris, poate fi o idee de cadou grozavă pentru un profesor!

Nostalgia vremurilor trecute se poate transforma astfel intr-un superb cadou, oferit unui profesor drag!

Cadouri pentru profesoara preferată

Pe doamnele profesoare le încântăm cu atenții poate mai des decât pe profesori așă că e bine să avem câteva idei de cadouri originale, care să le surprindă.

Pe lângă obligatoriul buchet de flori pe care orice doamnă trebuie să îl primească, îți recomandăm să o suprinzi pe profesoara ta preferată cu un cadou elegant și de bun gust.

Statueta bronz venus din Milo

Statuetă din Bronz Venus din Milo – Cumpără acum!

O statuetă decorativă din bronz înfățisând-o pe faimoasa Venus din Milo este un cadou care denotă cunoștințe artistice și bun gust.

Este de asemenea potrivit pentru o femeie cu spirit estetic care o va așeza în birou sau acasă, în bibliotecă.

Masca venetiana Red Hat

Masca venetiana Red Hat – Cumpără acum!

Un alt obiect de clasă este masca venețiană decorativă, un simbol al celebrului Carnaval de la Veneția. Este un obiect deosebit care încântă privitorul prin exactitatea detaliilor.

Așezată la vedere, masca va atrage constant atenție și complimente.

Ceas de masa steampunk – Disponibil aici!

Asemenea bărbaților profesori, doamnele profesoare trebuie să fie mereu punctuale. Ofera-i un ceas de masa deosebit realizat din rasina si placat in bronz, cu accente aurii, realizat in spiritul curentului steampunk.

Cadouri inspirate pentru profesori dragi!

Ceas de perete cu pendul – Cumpără acum!

Dacă totuși vrei să te asiguri că nu își încarcă biroul, poți să îi iei un obiect pe care îl va aprecia la fel de mult, dar îi va lăsa biroul mai liber.

Ceasul de perete cu pendul poate să fie pus atât la birou, dar și în spațiul acela confortabil de citit, de acasa. Este un element de decor deopotrivă util și deosebit, iar bufnita este simbolul intelepciunii!

Cadourile pentru profesori se oferă din dorința de a le mulțumi pentru efortul pe care l-au făcut în educația și dezvoltarea ta.  Alege un cadou care să exprime sentimentele tale de recunoștință și respectul pe care li-l porți! 

Tu ce cadou îi vei oferi profesorului tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.