Cele mai bune cadouri pentru Barbatul Iubit: 25 de idei originale

idei de cadouri pentru iubit

Ce cadou să-i fac iubitului meu? O întrebare care stă pe buzele tuturor femeilor care vor să-și surprindă jumătatea cu un cadou perfect. E aproape imposibil să ghicești ce cadouri își doresc bărbații cu adevarat.

Din fericire, ți-am pregătit unele dintre cele mai frumoase și originale idei de cadouri inedite pentru iubit, care te ajută să creați noi amintiri!

Ce cadouri preferă bărbații în general? Chiar dacă nu recunosc, le place să fie răsfățați. Și totuși nu au nevoie neapărat de cadouri scumpe pentru a se simți fericiți. Se bucură chiar și la cele mai mici atenții dacă acestea vin din partea persoanei iubite. Când alegi darul pentru iubitul tău încearcă să te ghidezi în funcție de hobby-uri,  sărbatoare, experiențe, pasiuni, interese, zodie și nu în ultimul rând, după ocazie.

Află în continuare care poate fi cadoul perfect pentru el!

Cadouri pentru el de Valentine’s și Dragobete

Fie că sărbătorești Valentine’s Day pe 14 Februarie sau un Dragobete românesc, tradițional, pe 24 Februarie, această zi este una dintre cele mai bune ocazii să îi arăți iubitului tău cât înseamnă pentru tine.

idei-cadouri-valentines-si-dragobete

Când alegi darul pentru iubitul tău încearcă să te gândești la un cadou care să vă ofere o experiență în doi. Cadourile cu valoare sentimentală s-ar putea să îl surprindă mai mult decât îți imaginezi! Vrei să îi oferi un cadou amuzant, dar romantic și de calitate, pe care îl va folosi și după Valentines Day?

O sonerie care îi promite că îi vei îndeplini orice dorință are timp de o zi, fără să fie nevoie să se ridice din pat sau de la birou. O zi de răsfăț total pe an! O astfel de sonerie, pe care să o țină lângă pat, sau de ce nu, la biroul de acasă, va fi mica voastră glumă, “inside joke”, semnalul pe care unul dintre voi îl trage când își dorește micul dejun în pat sau compania celuilalt.

Un joc de domino – poate nu ai bănuit niciodată cât de multă distracție poate să vă aducă un joc de domino într-o seară când nu aveți nimic de făcut. Un domino este un cadou inedit pentru că veți descoperi cât de competitivi puteți să fiți. Pe măsură ce jocul avansează și miza se mărește amândoi veți realiza că cine câștigă poate câștiga un premiu mult mai distractiv!

Un stilou de luxasortat în mod creativ cu o scrisoare de dragoste scrisă de mână.  

Un bărbat serios va avea nevoie mereu de un instrument remarcabil de scris. Fie că sunt contracte de semnat sau doar notițe de la ultima întâlnire de afaceri, stiloul este un obiect care arată caracter și distincție. Probabil nu a mai primit niciodată o scrisoare scrisă manual, așa că acesta este cel mai bun mod în care să îi spui că este cel mai bun iubit. Și poate că în curând tu vei fi cea care va primi scrisori de dragoste!

 

Vrei mai multe sugestii perfecte de Valentine’s? Inspiră-te cu mai multe idei de cadouri de Ziua Îndrăgostitilor pentru iubitul tău!

Cadouri pentru ziua lui 

Aniversările – atât de naștere cât și onomastice – sunt momente de bucurie pentru oricine. Timp de o zi, toată atenția se revarsă asupra sărbătoritului iar tu va trebui să te iei la întrecere pentru cel mai frumos cadou.

cadouri-pentru-iubit-de-ziua-lui

Vezi ce daruri originale îi poți oferi iubitului tău cu ocazia unei aniversări:

Cadouri pentru ziua lui de naștere

De ziua lui de naștere știi că este momentul unui cadou memorabil. Pentru mulți bărbați, ziua de naștere nu este un eveniment important, dar se  așteaptă la un cadou aniversar special din partea ta.

Ziua lui este cea mai bună ocazie să îl răsfeți cu un cadou deosebit care să îi arate cât de mult înseamnă pentru tine. Dar cum alegi cadoul perfect pentru el la fiecare vârstă?

Ei bine, am realizat, pentru tine un ghid despre ce cadouri preferă bărbații în funcție de vârstă. Vei găsi idei de cadouri pentru bărbați la majorat, 20, 30, 40, 50 și 60+ de ani!


Aruncă o privire peste ghidul nostru și vezi care este cel mai potrivit dar pentru bărbatul din viața ta!

Cadouri pentru ziua onomastică

Dacă iubitul tău poartă un nume sărbătorit de către toată lumea, va trebui să îl bucuri cu o mică atenție de ziua sa.

Cadourile pentru ziua onomastică au rol simbolic – vrei să îi arăți apreciere și să îi faci o bucurie. Alege obiecte simple, practice sau cu valoare sentimentală, care îl vor suprinde plăcut.

Un set de scris clasic, cu pană și cerneală. Poate încă nu a dezvoltat hobby-ul caligrafiei așa că îi oferi ocazia să încerce ceva nou. Dacă nu, este oricum un obiect deosebit de decor care va atrage interes și complimente.

Este un cadou simplu și inventiv care îi va provoca abilitățile – în curând vei avea bilețele și scrisori scrise caligrafic peste tot!

Un set de șah din lemn de nuc sau poate alt material – rămâne la alegerea ta – este un alt cadou potrivit.

Considerat un “Joc al Regilor”, șahul provoacă imaginația și stimulează inteligența. Nu este niciodată prea târziu să înveți să joci și puteți transfoma acest lucru într-o activitate de cuplu. Este o oportunitate nemaipomenită de a învăța ceva nou pentru a petrece mai mult timp împreună.

Un ceas de birou în stil Victorian pe care îl poate ține la birou sau acasă. Ceasul în sine are atât rol practic cât și decorativ – este din lemn cu o cupolă din sticlă. Design-ul retro va atrage după sine complimente. În plus, poate scoate ceasul din cupola de sticlă și îl poate purta în buzunar, ca accesoriu stylish. Păstrează ceasul de mână pentru evenimente mai importante și dăruiește-i de ziua onomastică un obiect deosebit al cărui utilitate o va întelege și aprecia.

 

Cadouri pentru iubit în funcție de zodie

 idei de cadouri barbati in functie de zodie

Un alt indiciu care te poate ajuta să alegi cadoul potrivit pentru iubitul tău poate fi chiar zodia acestuia. În funcție de zodie, el poate avea anumite trăsături care te pot ajuta să alegi un cadou cu adevărat pe placul său.

Din fericire, am realizat un ghid al celor mai potrivite cadouri pentru bărbați în funcție de zodii pe care îl poți citi pentru mai multă inspirație!

Cadouri pentru aniversarea relației voastre

Aniversarea relației voastre, fie ea de șase luni, un an, doi sau douăzeci, este un eveniment foarte important. Dăruiește-i un cadou menit să îi arate rolul important pe care îl are în viața ta!

În mod evident, darurile la un an de relație vor fi diferite față de cele pe care le ai in vedere după un deceniu, spre exemplu.

Poți alege cadouri cu care să îl surprinzi, daruri simbolice, obiecte decorative sau cadouri practice pe care să le folosească în fiecare zi, cum ar fi:

O statuetă decorativă din bronz este o idee originală indiferent dacă sărbătoriți un an sau cinci. Subiectul statuetei îl poți alege tu în funcție de preferințele sale – o reproducere după o lucrare clasică de artă, o scenă istorică, un bust al unei personalități pe care o apreciază sau artă modernă.

Ce poate fi mai expresiv pentru dragostea voastră decât o statuetă cu doi îndrăgostiți surprinși într-un sărut romantic?

Sărutul, creat de sculptorul francez Auguste Rodin, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite opere de artă din lume. Ea înfățisează un cuplu îmbrățisat într-un sărut patimaș, un simbol al iubirii pure, tinere, care trece testul timpului.

Un rucsac de bărbați pentru drumeții s-ar putea să fie exact ce are nevoie dacă sunteți într-o relație care se pare că stagnează sau chiar o relație la distanță. Este un cadou atât simbolic cât și practic – îi poți da de înțeles că îți dorești o nouă aventură dar și că poate pleca oricând să se relaxeze cu prietenii săi.

Acea călătorie prin Europa, sau la munte, pe care o planificați împreună de ceva timp este deja puțin mai aproape odată ce i-ai dăruit un rucsac. În plus, unui bărbat îi trebuie mereu un rucsac pe care să se poată baza.

Mai trebuie doar umplut cu cele necesare și ați plecat la drum!

O clepsidră decorativă poate fi un simbol al timpului și al momentelor minunate care s-au scurs între voi. Este, de asemenea, un obiect decorativ original – îl poate ține acasă sau îl poate lua cu el la birou unde își va cronometra cu atenție sarcinile.

Cadouri pentru soțul tău

Relațiile mai lungi, care duc la căsnicie au căpătat deja o altă semnificație, iar dinamica dintre voi s-a schimbat de la iubit și iubită la soț și soție.

cadouri-pentru-sot

Pentru un astfel de eveniment ai nevoie de un cadou care să îi arate că îl susții în toate alegerile pe care le va face atât pe plan profesional cât și personal.  

Iată câteva idei de cadouri speciale pentru soțul tău:

O servietă de business, din piele Italiană este un cadou demn de un business man care vrea să facă o primă impresie ireproșabilă.

Pe lângă designul elegant și calitatea superioară a servietei, acest cadou are și un rol organizațional. Îi va fi mult mai ușor să își mențină documentele și obiectele personale în ordine dacă are unde să le pună pe toate.

Tot la nuntă te vei confrunta cu problema cadourile pentru nași.

Avem pentru tine cele mai bune idei de cadouri pentru nașii de cununie – descoperă-le acum!

Un cufăr din lemn masiv și alamă îi va arăta că încă îi respecți spațiul personal și că lucrurile sale merită un loc de cinste.

Cufărul poate fi folosit atât pentru depozitare cât și ca mobilier. Este o replică vintage a cuferelor de călătorie din anii 1930 – un obiect de artă care va deveni foarte repede preferatul său.

Un glob pământesc modern. Este tot un cadou decorativ – va arăta extraordinar în sufrageria voastră și va fi o amintire frumoasă de la nuntă. Dar globul ascunde mai mult decât atât.

Globul este un simbol al lumii pe care vă pregătiți să o cuceriți împreună. Îl puteți consulta pentru idei noi de vacanțe și  locuri de vizitat. Îți garantăm ca va fi foarte impresionat de alegerea ta!

Cadouri pentru iubit în funcție de stil

Dacă încă nu ai găsit exact ceea ce căutai – nu intra în panică. Pentru cadoul perfect te poți orienta mereu după stil și interese.

Gândește-te la ce apreciază iubitul tău, care sunt activitățile și interesele sale? Sau ce fel de spirit are el – practic, romantic, visător și așa mai departe. Mai jos găsești câteva sugestii.

Cadouri pentru iubitul sportiv

Iubitului tău îi place sportul. Fie că merge la sală sau la fotbal cu băieții, un stil de viață activ îl caracterizează. Alege cadouri care să îi folosească în această activitate și va simți că ești cu adevărat interesată de personalitatea sa.

idei-cadouri-iubit-sportiv

Un rucsac Avirex în care să își țină echipamentul poate fi exact ce are el nevoie. Accesoriile sportive ușurează viața unei persoane active și contribuie în mod inevitabil la mărirea performanței sale.

Gențile Avirex sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, aspect care îți garantează ca acest cadou va fi prietenul lui cel mai bun pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru bărbații pasionați de golf, poți alege butoni ornași din două piese diferite, respectiv mingea de golf și T-ul (suportul pentru minge). Se va mandri cu ei și vor fi un punct de conversație oriunde merge cu ei!

Cadouri pentru iubitul romantic

Îl cucerești cu gesturi mărețe, cine romantice și seri petrecute împreună. Acest tip de iubit nu este greu de mulțumit, dar dacă îți dorești ceva mai personal, alege ceva care să îi atingă firea sensibilă.

O pereche de butoni eleganți pe care să îi poarte la ținutele elegante în momentul în care vrea să facă o impresie memorabilă.

Să dăruiești butoni de cămașă este gest aproape intim deoarece de fiecare dată cînd îi va pune și purta se va gândi la persoana care i-a dăruit. E o modalitate de a fi alături de el chiar și când nu poți fi prezentă.

Natura elegantă și intimă a butonilor de cămașă îl vor impresiona pe iubitul tău cu caracter romantic.

Idei de Cadouri vintage

Pentru bărbatul care este pasionat de “vechi” și vremuri de mult trecute un obiect care face parte din acea sferă va fi de neprețuit.

Îi poți oferi machete auto moto, de avioane sau bărci faimoase din trecut, busole sau ceasuri de birou vintage precum și globuri sau hărți.

Recomandăm o busolă vintage Lewis & Clark cu rol decorativ. Acuratețea detaliilor îi va capta atenția iar designul vintage îl va captiva.

Busola este un cadou simbolic deoarece reprezintă direcția corectă. Acest aspect împreună cu încărcătura istorică a busolei Lewis and Clark îl vor impresiona cu siguranță.  

De asemenea, poate fi un simbol drăguț al viitoarelor călătorii pe care le veți face împreună. Busola va fi micul vostru secret.

Idei de Cadouri utile

Unii bărbați își doresc doar obiecte practice, care să le fie utile în activitatea de zi cu zi. Obiectele personalizate sau simbolice nu prezintă interes pentru ei, doar cele care au practicalitate.

idei-de-cadouri-utile

Dacă iubitul tău este un om practic s-ar putea ca treaba ta să se fi ușurat cu mult. Trebuie doar să îi oferi un dar pe care să îl poată folosi. Acesta poate fi un set de bărbierit, un accesoriu pe care să îl folosesc zilnic sau obiecte utile în casă.

Cadouri pentru iubit de Sărbători

Sărbătorile sunt momente îndrăgite de către toate lumea, când schimbul de cadouri a devenit deja o tradiție. Surprinde-ți iubitul cu un cadou original care îl va face cu adevărat fericit!

Cadouri pentru el de Sfântul Nicolae

De Sfântul Nicolae este indicat să îi dăruiești mici atenții care să îi arate cât de mult înseamnă pentru tine. Nu te complica cu un cadou impresionant și scump – imediat vine Crăciunul și acolo trebuie să fii cu adevărat creativă.

Așadar citește mai jos sugestiile noastre pentru cel mai potrivit cadou pentru el de Sfântul Nicolae:

O pereche de butoni de cămașă decorați într-un mod creativ. Butonii fac parte din același repertoriu ca și cravata – înfrumusețează ținuta elegantă a unui bărbat.

 

Poți opta pentru o pereche de butoni cu design creativ, în funcție de pasiunile sale.

Un portofel din piele în care să își țină banii și actele. Orice bărbat are nevoie de un portofel pe care să se poată baza. Este un accesoriu pe care îl utilizează zilnic și pe care bărbații îl au constant asupra lor.

Un portofel de calitate va fi foarte apreciat de către bărbatul din viața ta, iar pentru un plus de originalitate, îi poți lăsa un mesaj personalizat într-unul dintre buzunare.

Cadouri pentru el, iubitul tău, de Crăciun

Una dintre cele mai frumoase sărbători, Crăciunul îl petreci înconjurat de cei dragi ție precum și de persoana pe care o iubești. Darurile sunt o parte importantă a Crăciunului și de aceea este important să ai parte de inspirație când le alegi.

Pentru iubitul tău îți recomandăm daruri cu caracter sentimental, care să îi facă plăcere, să îi fie utile și pe care le poate păstra pentru o perioadă îndelungată.

Iată câteva idei cu care nu o să dai greș:

 

O geantă de voiaj marca Avirex pe care o va folosi în toate călătoriile sale. Gențile din piele sunt foarte rezistente și pot fi folosite ani întregi iar una care arată și bine va fi un motiv în plus să călătoriți împreună.

Brandul American Avirex produce genți și geci destinate piloților Aviației SUA – este un brand construit pe tradiție și calitate.

Un set de lux pentru bărbierit poate fi unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru un bărbat. Bărbieritul este un obicei pe care unii bărbați îl practică aproape zilnic, și care face parte din rutina lor.

Fă din acest ritual cel mai romantic moment al dimineții, cu un set de bărbierit de calitate, de inspirație vintage, așa cum avea și tatăl său.

Va fi cu siguranță surprins plăcut și îți va fi recunoscător pentru cadoul nu doar romantic, ci și foarte util. Imaginează-ți aceste momente romantice, de film, pe care le veți petrece împreună – dimineața, înainte de muncă, tu îl ajuți să se bărbierească cu noul său set de bărbierit de lux pe care i l-ai dăruit, cu pămătuf!

Un glob decorativ pe care să îl afișeze cu mândrie în spațiul său personal. Poate fi un glob pământesc retro, o sculptură impresionantă sau un tablou atrăgător: decizia o iei în funcție de preferințele sale. Globul va trona pe biroul său – de acasă sau de la locul de muncă – iar când îl va admira cu plăcere se va gândi la tine.

Cadouri pentru el de Anul nou și Revelion

Trecerea dintre ani o sărbătorești aproape mereu cu jumătatea ta. Ar fi un gest drăguț să îl surprinzi la trecerea dintre ani cu un cadou care să îl ghideze în noul an.

cadouri-iubit-anul-nou-si-revelion

La noaptea dintre ani, încearcă-ți norocul cu un mic calendar retro valabil pe 50 de ani. Este un cadou simbolic, cu rol decorativ, care îi va aduce aminte de tine și care îi dă de înțeles că vrei să vă petreceți toată viața împreună! Calendarul nu este foarte mare și este realizat din alamă brută, material care garantează că îl va putea păstra pentru următorii 50 de ani!

O busolă din bronz  cu care să “își caute calea” în noul an. Busola este un simbol al căutării și parcurgerii unui drum. Acest drum simbolic poate fi activitatea sa profesională, relația voastră, sau chiar viitorul vostru comun. Este o piesă de buzunar, elegantă, care poate fi o decorațiune pentru birou deosebită.

Un port pașaport din piele în care își poate îmbrăca actele necesare călătoritului. În felul acesta îl pregătești pentru un an plin de călătorii pline de aventuri. Pot fi în interes de lucru sau împreună cu tine în care să vedeți toate locurile la care ați visat amândoi! Împreună cu geanta de călătorie pe care i-ai oferit-o de Crăciun, port pașaportul garantează ca iubitul tău va călători mereu în stil și va avea siguranță și confort.

De unde poți cumpăra cadouri pentru bărbați în București?

Inspirația vine de oriunde, iar de la noi poți comanda cadouri pentru bărbați atât din magazinul nostru de cadouri online, iar dacă îți dorești să le vezi personal înainte de a le alege, poți veni în showroomul nostru, aici

Te așteptăm, vino și găsește cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta!

idei-de-cadouri-pentru-iubit 2016

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.