Ghid pentru Cadouri de Crăciun: 40+ idei din care să alegi cadoul perfect de Crăciun, în 2022

idei-cadouri-craciun-inedite

Niciodată nu este prea devreme să faci lista cadourilor de Crăciun, pentru că găsirea cadoului potrivit poate fi o misiune destul de complicată, care durează. Totodată, vrem ca în acest proces să selectăm nu doar niște simple cadouri de Crăciun, ci vrem să descoperim acele mici comori ascunse, care pot aduce mari zâmbete pe buzele familiei, colegilor, șefilor, iubitelor sau iubiților.

Cum aici, la My Man, avem ca principală misiune selecția și propunerea de cadouri speciale, de lux, deseori unice, am făcut un ghid de idei de cadouri de Crăciun, care îți poate ușura procesul de alegere a cadourilor de Crăciun pentru bărbați de anul acesta.

Am clasificat ideile de cadou în funcție de tipologie, preț și destinatar, tocmai ca tu să ai nu doar un punct de plecare, ci opțiune viabile de cadouri de Crăciun speciale, pe care să le oferi cu încredere de sărbători.

Cele mai populare Idei de Cadouri de Crăciun 

Acestea sunt cadourile de Crăciun cu care nu poți da niciodată greș. Dacă te pregătești de shopping pentru persoanele dragi, poți merge pe variantele de cadou de Crăciun de mai jos:

Decorațiuni

Statuetele cu personaje mitice, istorice, globurile pământești sau ceasurile de birou și perete pot fi cadouri trainice și simbolice, care pot transmite un gând bun sau pot înfrumuseța locuința celui care primește cadoul. Vei rămâne mereu în mintea lor cu un cadou de acest gen.

cadou-craciun-idei-deosebite

Statuetă rășină și bronz ‘Omul cu glob’, mică, disponibilă Disponibil aici!

idei-cadouri-de-craciun-inedite

Statuetă „Venus din Milo”, disponibilă aici!

idei-cadouri-de-craciun-deosebite

Statuetă rașină și bronz ‘Mica bufniță’, disponibilă aici!

cadouri-de-craciun-inedite

Statueta „Maimuța, Evoluția”, disponibilă aici!

Descoperă AICI toate modelele de statuete din rășină și bronz

și ALEGE-O pe cea potrivită pentru cadoul de Crăciun de anul acesta!

cadouri-de-craciun-deosebite

Ceas” Eye of time” – bronz – disponibil aici!

Descoperă toate modelele de ceasuri de birou

și ALEGE-L pe cel potrivit pentru cadoul de Crăciun de anul acesta!

idei-cadouri-craciun-inedite

Glob pământesc Trianon, disponibil aici!

Cadou de Craciun

Harta tablou – Disponibil aici!

Descoperă toate modelele de globuri pământești si harti

și ALEGE-L pe cel potrivit pentru cadoul de Crăciun de anul acesta!

Genți, portofele și alte articole din piele

Din seria cadourilor durabile și clasice fac parte și articolele din piele. Acestea inspiră calitate și o anumită finețe. Printre cadourile de piele cu rată mare de succes se numără gențile și portofelele. Poți explora mai multe idei de cadouri din piele mai jos – ce articole din piele s-ar putea potrivi pentru cadourile de Crăciun pentru 2022.

Spre exemplu, aceast superba servieta din piele, realizata integral in Italia din cele mai bune materiale. Perfecta pentru o persoana deosebita din viata ta!

Cadou special de craciun

Servieta de piele – Disponibil aici!

cadouri-craciun-idei

Jurnal medieval din piele maro antichizată, disponibil Disponibil aici!

Cadou elegant de Craciun

Bratara barbateasca – Disponibila aici!

Jocuri

Crăciunul înseamnă relaxare, timp în familie și distracție. Și, de multe ori, înseamnă joc și joacă. De aceea, o idee bună de cadou de Crăciun sunt seturile de joc, așa că propunem mai jos câteva din seturile speciale de jocuri pentru adulți pe care le-am selectat pentru clienții noștri, pentru Crăciun și nu numai! Spre exemplu, o cutie cu un joc de domino in care adaugi si o sticla din vinul preferat al gazdei si gata cadoul de Craciun!

Cadouri funny de Craciun

Cutie vin cu joc domino Disponibil aici!

Cadou funny de Craciun

Joc de table – Disponibil aici!

cadouri-craciun-idei-deosebite

Joc solitaire, disponibil Disponibil aici!

Ne-am gândit la un alt mod în care putem să îți ușurăm „vânătoarea” de cadouri de Crăciun și le-am clasificat și în funcție de cel care va primi cadoul. Te invităm să arunci o privire la ideile de cadouri de Crăciun de mai jos și să alegi variantele câștigătoare.

Cadouri de Crăciun pentru bărbați

Cadouri de Crăciun pentru iubit

Bărbații speciali din viața ta merită tot ce e mai bun, iar aceasta regulă se aplică și pentru cadoul de Crăciun. Mai jos sunt câteva sugestii culese dintr-o selecție mai mare de cadouri de Crăciun pentru el, pe care te invităm să o descoperi aici.

Cadou practic de Craciun

Geanta calatorii – Disponibila aici!

Cadou de Craciun

Rucsac Avirex – Disponibil aici!

Descoperă AICI mai multe idei de cadouri de Crăciun pentru iubitul tău!

Cadouri de Crăciun pentru soț

Chiar dacă tu și soțul tău vă cunoașteți cel mai bine preferințele și gusturile, noi avem o mulțime de idei care încă te pot ajuta să îl surprinzi cu un cadou inedit.

Cadou deosebit de Craciun

Balon zburator, decoratiune – Disponibil aici!

cadouri-craciun-barbati

Set de scris de lux cu pană în cutie cadou, disponibil aici!

Descoperă AICI mai multe idei de cadouri de Crăciun pentru soțul tău!

Cadouri de Crăciun pentru femei

Cadouri de Crăciun pentru iubită

La fel de atenți cum suntem cu el de Crăciun, trebuie să fim și cu ea. Domnilor, lăsăm mai jos câteva idei de cadouri inedite de Crăciun pentru iubită, cu care sigur veți surprinde:

Cadou colorat pentru Craciun

Balon zburator, decoratiune – Disponibil aici!

Cadouri de Crăciun pentru mama

Unul din cele mai importante cadouri de cumpărat cu ocazia Crăciunului este cadoul pentru mamă. Iar mamele merită să fie răsfățate, pentru că ele ne-au învățat tot ce știm. Pur și simplu, pentru mame, trebuie să lași deoparte varianta safe de cadou (cum ar fi un card cadou), și să alegi ceva special, inedit. Din seria de idei de cadouri de Crăciun bune pentru mama, recomandăm:

Cadou potrivit pentru Craciun

Set de scris cu pana – Disponibil aici!

cadouri-de-craciun-pentru-mama

Statuetă zeița dreptății Themis, disponibilă Disponibil aici!

cadouri-de-craciun-pentru-mama

Gustav Klimt Adele Bloch-Bauer I, disponibil aici!

Descoperă AICI toate ideile de cadou MyWoman 

și ALEGE-L pe cel potrivit pentru cadoul de Crăciun de anul acesta!

Cadouri de Crăciun pentru părinți și familie: tați, frați, bunici

Cadourile de Crăciun pentru bărbații din familia noastră sunt un motiv de agitație, pentru că ei contează cel mai mult și pentru că vrem să facem alegeri de cadouri cât mai inspirate.

cadouri-craciuni-pentru-parinti

Pentru această misiune, am pregătit un articol cu cele mai bune idei de cadouri pe care le poți cumpăra bărbaților familiei tale, ideale și pentru Crăciun.

Cadouri de Crăciun pentru nași

Cum vizitele la nași sunt destul de tradiționale în preajma sărbătorilor de iarnă, este esențial să pregătiți pentru ei cadouri de Crăciun. Fie că vreți să mergeți pe cadouri simbolice sau practice, avem pregătit un articol cu o selecție fină de idei inspirate de cadouri pentru nași. Mai jos lăsăm câteva din ideile selectate în articol.

Cadou decoratiune

Decoratiune – Disponibila aici!

Tablou inramat

Tablouri unicat Africa’, disponibil Disponibil aici!

Cadouri de Crăciun pentru colegi și șefi

Dacă vrei să impresionezi un coleg sau un șef cu un cadou special, poți merge pe una din variantele de cadouri de mai jos sau să descoperi mai multe idei de cadouri de Crăciun pentru șefi și colegi de aici.

cadouri-pentru-sefi-colegi

Tablou „Bière Gangloff Brasserie de Besançon”, disponibil aici!

cadouri-pentru-sefi-colegi

Toc de scris și cerneală, disponibil aici!

Cadouri de Crăciun pentru Prieteni cu Hobby-uri și Pasiuni

Poate unul din modurile cele mai bune de a arăta că ai pus gând și efort în cadoul pe care l-ai ales este să legi cadoul de o pasiune sau un hobby pe care îl are cel care îl primește. Domenii ca muzica, sportul, mașinile, scrisul, miniaturile sau arta sunt numai câteva din cele mai uzuale hobby-uri, de care te-ai putea lega. Tot ce trebuie să faci, mai întâi, este puțină muncă de cercetare despre ce îi place persoanei dragi, colegului sau șefului căruia îi faci cadoul. Mai jos câteva opțiuni de cadouri legate de hobby-uri și pasiuni:

idei-cadou-craciun

Set de sah magnetic – Disponibil aici!

cadouri-craciun-idei

Bărcuță cu panze, macheta Disponibila aici!

cadouri-craciun-prieteni

Ceas de birou – Disponibil aici!

cadouri-craciun-prieteni

Set de scris simplu, calimara si stilou de lemn, disponibil aici!

Idei de Cadouri de Crăciun simbolice, cu mesaj

De cele mai multe ori, e plăcut ca un cadou să nu fie doar un cadou, ci și o dedicație. Sigur, cadourile pragmatice sunt bune și poți merge pe această variantă, dar, dacă mai degrabă vrei să transmiți un mesaj cuiva, poți merge pe o idee de cadou din cele de mai jos.

Un jurnal cu mesaj inscripționat pe copertă, o cheie simbol pentru usi catre noi oportunitati, care să poarte noroc sau o clepsidră care să stea ca simbol al relației de prietenie lungi pot fi variante simpatice și speciale, în același timp.

idei cadou de craciun

Mica clepsidra de birou – Disponibil aici!

idei simbolice de Craciun

Cheie simbol Disponibila aici!

Idei inedite de Cadouri, pentru Crăciunul nostalgicilor

idei-cadouri-craciun-inedite

Mulți dintre noi simt nostalgia unui Crăciun al unor vremuri de demult, pe care nu le-am trăit, dar pe care le simțim intuitiv – un Crăciun al unor vremuri vechi, la Polul Nord, cu un moș înțelept și bătrân – Old Father Christmas, care își verifică busola și le scrie scrisori de răspuns celor mici, cu stilou cu peniță, pe o foaie veche, îngălbenită de vreme. Pentru acești nostalgici am pregătit selecția de idei de cadouri de Crăciun antice, dar nemuritoare: busola care indică către Polul Nord, seturile de caligrafie cu care poți scrie o scrisoare Moșului, jurnalele cusute manual, hărțile vechi ale lumii și globuri pământești de poveste sunt doar câteva din cadourile de Crăciun de demult, propuse aici, la My-Man:

idei-cadouri-craciun-deosebite

Harta lumii Perioada Marilor Explorări, disponibilă aici!

idei-cadouri-craciun-deosebite

Busolă Lewis & Clark, disponibilă aici!

cadouri-craciun-idei-deosebite

Set de caligrafie elegant, disponibil aici!

idei-cadouri-craciun-inedite

Jurnal medieval din piele pictat manual Disponibil aici!

Idei deosebite de Cadouri de Crăciun, de epocă

De Crăciun, poți propune o călătorie în timp și poți merge pe cadouri care amintesc de alte epoci. O decorațiune ca balonul zburător, a la Jules Verne, un ceas steampunk sau un tablou care ilustrează crâmpeie de viață din epoci apuse pot fi idei ingenioase și elevate.

cadouri-de-craciun-idei-deosebite

Decorațiune balon zburător – Floating the sky, rainbow, disponibil aici!

cadouri-craciun-idei-deosebite

Tablou afiș „Cless & Plessing”- roți fără spițe, disponibil aici!

cadouri-craciun-idei-inedite

Ceas steampunk astrolab, disponibil aici!

Idei de Cadouri de Crăciun practice

Avem și o selecție de cadouri de Crăciun pentru cei 100% practici. Credem că, în cazul lor, nu vei da greș cu ideile de cadou de mai jos:

idei cadouri practice craciun

Agenda coperta piele, un cadou practic! Disponibila aici!

idei cadouri craciun

Accesorii vin, un cadou practic! – Disponibil aici!

După atât de multe idei de cadouri, nu rămâne decât să lăsați informația să se așeze și, ulterior, să faceți cele mai bune alegeri de Crăciun. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.