Vino să vezi Showroomul MyMan: Descoperă cadouri de lux într-un magazin cu ambient vintage

unde cumpar cadouri pentru barbati

După 10 ani frumoși în online, am decis să ducem cadourile de lux bărbătești dincolo de rafturile virtuale. Așa că deschidem oficial primul showroom MyMan, cu un ambient istoric și artistic, în data de 10 noiembrie, la parterul unei vile de pe Bulevardul Ferdinand I.

Noi, echipa și fondatoarele MyMan, Elena Miu și Corina Cristian, vrem să vă fim gift concierges, pentru a vă ajuta să dăruiți bărbaților din viața voastră atenția pe care o merită în materie de cadouri de bun gust și calitative, potrivite pentru orice ocazie.

Astfel, în showroomul din București vei avea ocazia să descoperi o galerie unică de cadouri de lux, de la statuete de bronz, până la obiecte decorative, seturi de șah de lux, accesorii vestimentare și alte produse unice, fabricate în Anglia, Italia sau Olanda.

unde cumpar cadouri pentru barbati

Vino să descoperi cadouri și decorațiuni unice în noul nostru magazin offline!

Cadouri scumpe poti gasi oriunde, insa un cadou de lux tine de unicitate si de intuirea corecta a dorintelor

Încă de la început am știut că  de clasicele cadouri, vreți să surprindeți sărbătoritul și să ii oferiți un cadou care să transmită un mesaj, sa aibă o istorie în spate și să dăinuiască în timp.

Tocmai din acest motiv, produsele MyMan au o poveste, transmit un mesaj. Selectăm cu grijă produsele fabricate în Italia, Olanda, Anglia, pe care nu le mai găsești nicăieri în București și nici în România. Astfel, încercăm să vă oferim acces la produse unice de calitate prin ideea de „gift concierge”, pentru a transforma produsele în experiențe.

magazin de cadouri pentru barbati

Ce idei de cadouri vei descoperi în showroomul MyMan?

Până în prezent, am adunat pentru voi peste 300 de produse diferite, iar cele mai multe sunt din categoria statuetelor din bronz. În galeria de produse de lux se regăsesc și mici obiecte decorative și de mobilier, replici și machete, seturi de șah de lux, instrumente de scris cu pană, retro și moderne, accesorii vestimentare și jocuri. Unele din cele mai scumpe produse, așa cum poate deja ați observat, sunt șahurile de lux, care pornesc de la 360 de lei, iar cel mai scump set ajunge la 19 950 lei, fiind un șah de colecție, realizat din bronz și aur 24k.

Mereu cautăm noi combinații care să suplinească linia de cadouri pentru a mulțumi cât mai multe gusturi. Astfel, apar ocazional produse în categoria de noutăți MyMan, iar printre cele mai recente se numără noile genți Avirex sau cosmeticele de lux pentru bărbați din Anglia.

Dacă ne cunoașteți de la începuturile noastre, probabil știți că MyMan este și primul magazin de pe piața din România care a vândut online băuturi fine, iar după ce am luat o pauză de la comercializarea lor, am adunat recent o nouă colecție de 17 sortimente de șampanie. Toate vor fi curând disponibile și pe site și în showroom, așa că stați pe aproape!

bauturi fine de lux

Suntem gift concierge-ul tău

Pentru că am văzut pe parcurs că aveți nevoie de consultanță când cumpărați produsele noastre, noi, toți cei din echipa MyMan am devenit cunoscători fini ai dorințelor și psihologiei din spatele unui cadou de lux, tocmai pentru a putea să vă ajutăm să luați cele mai bune decizii.

deschidere magazin myman cadouri pentru barbati

Ce reprezintă noul showroom MyMan?

Un magazin fizic MyMan nu s-a aflat printre planurile noastre de început, însă acesta a început să-și ceară drepturile de-a lungul timpului, glasul principal fiind chiar voi, clienții noștri fideli.

Pentru că suntem de 10 ani pe piață, am avut și un punct de ridicare a produselor online MyMan, chiar în biroul nostru. Putem să-l numim <<mic showroom>>, pentru că aveam acolo câteva produse expuse, iar voi, cei care veneați să vă luați comenzile, mereu le admirați.

Tot voi ne-ați îndemnat în nenumărate rânduri să deschidem și un magazin fizic, pentru că aveți nevoie să vedeți produsele mai bine și să alegeți mai rapid. Unii din voi ne-ați spus că așa de tare vă plac produsele noastre încât veți deschide chiar voi un showroom dacă nu facem noi asta. Deci nu puteam să vă lăsăm să ne-o luați înainte.

magazin cadouri barbatesti de lux

Și așa am și făcut! Iar azi, MyMan nu mai este doar un punct de ridicare, ci un showroom cu un aer vintage, pentru gusturi fine, unde puteți admira ceva mai multe și mai diverse produse față de ceea ce găsiți pe site, procesul de trecere în online fiind unul mai lung.

Alegerea locației a fost parterul unei vile, aproape de Foișorul de Foc, pentru că am vrut ca showroomul MyMan să fie departe de agitația centrelor comerciale, pentru ca totul să fie mai intim.

Nu am vrut doar un magazin de cadouri, ci un concept unic, un fel de galerie cu produse de lux, unde să poți studia atent și în liniște produsul dorit, să-i înțelegi povestea. Altfel, poți intra mai repede în atmosfera magazinului, care ne dorim să fie una ușor istorică și artistică, la fel ca multe produse MyMan.

Ce planuri de viitor avem pentru noul nostru magazin de cadouri?

Afacerea a crescut în timp datorită calității și originalității produselor, precum și conceptului de „gift concierges”.

Iar cu aceste puncte importante dorim să mergem mai departe. Când un client este mulțumit, aceasta este cea mai bună reclamă și aici am investit și vom investi în continuare cel mai mult. Ne dorim ca fiecare din voi să fie încântat de ceea ce a găsit la noi, așa că suntem un fel de ghizi în galeria produselor MyMan, pentru a oferi toate informațiile necesare.

În ceea ce privește categoriile de produse, plănuim să aducem în piața românească șampanii premium și vinuri din crame românești de înaltă calitate, recunoscute în lume și în Europa, dar mai puțin în România. Prin aceste produse, ne dorim să atragem în special consumatorii fini, dar și să educăm un public mai larg în această direcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.