Cele mai inspirate cadouri de majorat: 25 de idei speciale

cadouri-majorat

Majoratul: momentul care face trecerea de la copil la adult, de la glume zilnice la discuții ceva mai serioase, dar care nu fac sărbătoritul să-și piardă pofta de viață, din contră, i-o amplifică, pentru că vine și cu drepturi în plus. Și ce mod mai frumos de a celebra cei 18 ani decât printr-o petrecere reușită alături de persoanele dragi.

Dacă ești și tu invitat, sigur vei vrea să-i oferi un cadou deosebit, care să fie pe placul său, indiferent că e vorba de jumătatea ta, de cel mai bun prieten, un membru al familiei sau colegul de bancă.

Ți-am pregătit topul celor mai speciale și originale cadouri de majorat, simbolice sau amuzante, cele care-l fac să simtă noua libertate, dar și unele care să-i amintească faptul că devine mai responsabil. Spune-i la mulți ani de majorat într-un mod unic, pe care nu-l va putea uita ușor!

petrecere-majorat

Ce cadouri poți face de majorat: idei inedite pentru aniversarea de 18 ani

Când ai aflat de party-ul cel mare, sigur te întrebi ce cadouri să-i iei de majorat. Darurile care se dau la majorat trebuie să fie în acord cu vârsta împlinită, nici prea serioase, dar nici prea copilărești, care să-i redea starea de independență, dar și să-l ajute în noua fază de maturitate.

Ți-am pregătit o serie de idei inspirate de cadouri pentru 18 ani, atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu un mesaj puternic în spate, care vor aduce bucurie sărbătoritului și vor construi majoratul perfect!

1. Cadouri de majorat pentru băieți

cadouri-majorat-pentru-baieti

La 18 ani orice băiat trece la statutul de bărbat în toată firea, chiar dacă va mai vrea ceva timp să se joace pe calculator și nu va uita ușor de glumele „de băieți” din liceu.

Dacă te întrebi care este cadoul potrivit pentru un băiat la majorat, am selectat pentru tine câteva cadouri pentru bărbați, care să-l facă să se simtă un adevărat mascul, dar să nu uite de sufletul de copil.

Cadouri de majorat pentru iubit

Dacă iubitul tău este cel care împlinește 18 ani, sigur vei vrea să-i alegi un cadou deosebit, pe care să-l țină minte multă vreme. Cele mai potrivite cadouri de majorat pentru iubit sunt cele care îi arată partenerului tău aprecierea, faptul că îi cunoști pasiunile și că ești alături de el în această nouă și frumoasă etapă din viață.

Impresionează-l cu un set de bărbierit de lux sau o apă de colonie

Acum că e deja bărbat, îl poți surprinde cu daruri ceva mai mature cum este un set de bărbierit de lux, cu aparat de ras, cremă de ras și pămătuf sau o apă de colonie. Va avea parte de un accesoriu esențial și simbolic, de care nu se va mai despărți la vârsta de 18 ani, dar nici după.

set-de-barbierit-cadou-majorat-baieti

Set de bărbierit de lux, cadou inedit de majorat pentru băieți

O geantă de umăr sau o borsetă, ca să-și completeze ținuta cu stil

Pentru că știi că de acum încolo va ține și mai mult la imaginea lui, de majorat sigur o să-i fie pe plac un cadou care să-i completeze stilul vestimentar. Alege-i o geantă elegantă din piele pentru bărbați sau o borsetă bărbătească casual, în funcție de preferințele lui.

borseta-casual-cadou-iubit-majorat

Borsetă casual, cadou ideal pentru iubit la aniversarea de 18 ani

geanta-avirex-cadou-pentru-iubit-majorat

Geantă casual de umăr, cadou pentru EL de majorat

Butoni, pentru banchetul de final de liceu

butoni-camasa-18-ani-cadou-inspirat-baiat

Butoni cămașă, cadou inspirat pentru EL la 18 ani

Iubitul tău e deja un gentleman! Arată-i că vezi asta printr-un set de butoni oferiți la majorat. Eleganți și cu mult bun gust, butonii pot fi găsiți în diferite modele: cele simbolice, sub formă de 18 ani, cele cu mesaje haioase sau cele care surprind foarte bine pasiunea iubitului, cum ar fi fotbalul sau condusul. Cu astfel de butoni va fi cel mai pregătit pentru petrecerea de banchet!

butoni-camasa-super-hero-cadou-iubit-majorat

Butoni cămașă cu mesaj haios, cadou ideal pentru majorat

butoni-camasa-cadou-baiat-majorat

Butoni minge și gheată, cadou ideal pentru băiat de majorat

butoni-camasa-volan-cadou-inedit-majorat-pentru-baieti

Butoni model volan, cadou elegant pentru EL de majorat

Dacă ai nevoie de și mai multă inspirație, am pregătit pentru tine un ghid cu cele mai bune ide de cadouri pentru bărbatul iubit!

Cadouri pentru cel mai bun prieten

În sfârșit cel mai bun prieten face 18 ani! D mult vă doreați amândoi asta, ca să puteți să vă distrați, pentru că va avea și el permis de conducere și mai mulți bani de buzunar. La petrecerea de majorat fă-i un cadou simbolic, care să-i arate că te bucuri alături de el de noua vârstă și de beneficiile aduse.

Un portofel din piele, ca să fie mai atent cu banii

De acum, nu o să mai vrea să umble cu banii în buzunar sau mai rău, la vedere. Așa că un portofel îi va asigura locul perfect pentru asta, plus că, cine știe, poate are planuri deja pentru primul job.

Alege-i un portofel din piele, pentru că știi că îi plac lucruri de calitate, care durează în timp, la fel ca și prietenia voastră.

portofel-piele-maro-inchis-cadou-majorat

Portofel din piele maro, cadou de majorat pentru cel mai bun prieten

Husă de tabletă, pentru prietenul tech

Cărui băiat nu îi place tehnologia? Fie că se joacă mai mereu sau pasiunea lui e designul grafic, sigur prietenul tău are o tabletă la el oriunde merge. Ia-i de majorat o husă care să-i protejeze carcasa tabletei și care să-i adauge personalitate.

husa-piele-tableta-cadou-inedit-majorat

Husă piele pentru tabletă, cadou original de majorat

2. Cadouri de majorat pentru fete

Sigur te întrebi „oare ce cadou să iau de majorat unei fete?”. Știi deja că fetele nu sunt ușor de mulțumit, iar cu împlinirea vârstei de 18 ani chiar trebuie să te străduiești să-i arăți că e specială cu un cadou pe măsură.

Trece deja de partea femeilor, așa că alege-i produse de make-up, de îngrijire sau bijuterii, ceva să se simtă răsfățată și mai matură, sau optează pentru cadouri speciale, prin care îi arăți că îi știi dorințele și vrei să-i susții hobbyurile.

cadouri-majorat-fete

Ce cadouri să-i faci iubitei de majorat

Știm, cadourile de majorat pentru iubită sunt la fel de dificile ca orice alt cadou pentru EA. Dar totul poate deveni ceva mai ușor dacă ții cont de pasiunile ei, de „to do list-ul” pe care-l tot completează de ceva vreme, dar și dacă nu uiți nici să-i arăți că o apreciezi.

Seturi de scris retro, ca să-și urmeze pasiunea

Instrumentele de scris pot fi un cadou de neprețuit pentru o pasionată de scris. Alege un set vintage cu pană, ca să-și aranjeze cuvintele pe foaie într-un stil regal, sau optează pentru un set cu toc și penițe moderne, conturate de eleganță.

Asigură-te că totul este ambalat într-o cutie la fel de elegantă, cu tentă retro, detalii pe care iubita le va aprecia maxim!

set-de-scris-pana-cadou-iubita-majorat

Set de scris cu pană vintage, cadou inedit pentru iubită la 18 ani

set-de-caligrafie-elegant

Set de caligrafie cu penițe și călimară, cadou original pentru iubită de majorat

Dacă partenera ta e o mare iubitoare de caligrafie, ți-am pregătit o serie de idei de cadouri în ghidul complet despre caligrafie!

Un colier, ca să-i arăți că este prețuită

Orice fată și femeie adoră bijuteriile, indiferent de stilul vestimentar. Iar iubita ta se va simți foarte alintată dacă de majorat va primit un colier prețios sau unul într-un stil mai hippie, în funcție de preferințele ei. Sigur și-l va pune la gât și-l va afișa cu mândrie în toate pozele.

colier-din-lemn-cadou-inedit-majorat-fete

Colier din lemn, cadou original pentru EA de majorat

Jurnale medievale, pentru planuri în „noua viață”

Fetele sunt foarte organizate, așa că un jurnal medieval va fi cadoul perfect de majorat pentru iubita ta! O va ajuta să-și pună planurile pe hârtie și astfel, vor fi mai ușor de atins. Îți va mulțumi necontenit că o sprijini în realizarea dorințelor sale.

jurnal-medieval-cadou-majorat-fata

Jurnal medieval din piele, cadou pentru EA de majorat

jurnal-medieval-cadou-18-ani-fata

Jurnal retro din piele, cadou unic pentru iubită de majorat

Cadouri de 18 ani pentru cea mai bună prietenă

Geantă de voiaj, pentru escapada mult dorită cu fetele

O escapadă cu prietenele ei cele mai bune, printre care te numeri și tu e ceea ce-și dorește de câțiva ani, dar cum nu era încă majoră, nu prea a putut să-și pună în aplicare planul. Acum, că a împlinit în sfârșit 18 ani, ia-o de cot și mergeți să explorați țara unde visați să ajungeți. Ca să fie total pregătită, fă-i cadou o geantă de voiaj, care îi va fi foarte utilă.

geantă-voiaj-avirex-cadou-majorat-fata

Geantă voiaj Avirex, cadou practic pentru prietenă de majorat

Un port chei simbolic

Dacă sunteți prieteni vechi, alege-i un cadou simbolic care să-i amintească de prietenia voastră și de faptul că tu crezi în aspirațiile sale. Un port chei poate fi un accesoriu simbolic, dar și foarte simpatic, care o va duce cu gândul la tine de fiecare dată când îl va vedea.

Optează pentru un model cu instrumentul preferat, dacă știi că e pasionată de muzică, cu figurine haioase sau ceva mai sensibil, un model cu mesaje încurajatoare ca „Live your dreams” sau „Carpe diem”.

port-chei-cu-mesaj-cadou-majorat

Port chei cu mesaj Carpe Diem, cadou simbolic de majorat

port-chei-chitara-cadou-original-majorat

Port chei model chitară, cadou pentru cea mai bună prietenă de majorat

port-chei-model-pisica-cadou-majorat-cea-mai-buna-prietena

Port chei model pisică, cadou pentru fete la aniversarea de 18 ani

3. Cadou de majorat pentru membrii familiei

Pentru membrii familiei cadourile de majorat ar trebui să fie cel mai simplu de ales. Îi cunoști deja foarte bine, le știi preferințele și visurile, așa că la 18 ani dăruiește-le un cadou prin care să-i sprijini în noua treaptă din viață și să le arăți că familia mereu le va fi alături.

Ce cadouri faci la 18 ani pentru soră și frate

Fratele sau sora este persoana pe care o cunoști cel mai bine, ați copilărit împreună și îi cam știi toate dorințele ascunse. Ajut-o să și le îndeplinească cu un cadou deosebit de majorat, mai ales acum când are libertatea de a face o mulțime de lucruri, la care ieri abia putea visa.

Port pașaport, pentru viitoarele călătorii

Mereu a fost un împătimit al călătoriilor, era în vârful tuturor listelor de excursii, iar când auzea de o nouă destinație, deja îi sclipeau ochii. Fă-i cadou de majorat un port pașaport, care să-l însoțească în fiecare nou itineraru, și strecoară-i într-un buzunar un bilet de avion către o țară de pe lista destinațiilor sale. Va fi în culmea fericirii!

port-pasaport-cadou-majorat-frate-sora

Port pașaport din piele, cadou de majorat pentru frați

O potcoavă pentru noroc

Dacă aveți o relație strânsă, dăruiește-i surorii sau fratelui o decorațiune interioară în formă de potcoavă, pe care o va putea așeza în noul cămin. Este un dar simbolic prin care îi urezi mult noroc indiferent de drumul pe care-l alege acum, la început de maturitate.

decoratiune-potcoava-cadou-majorat

Decorațiune potcoavă, cadou simbolic de majorat

Un set cadou Geeky Gear

Pentru fratele pasionat de tehnologie, un cadou ideal pentru majorat poate fi un set Geeky Gear, care conține o șurubelniță cu șurub cu 8 capete, un cablu micro USB 2 în 1, o pereche de căști pentru telefon cu microfon + 2 perechi de dopuri. Atracția setului este roboțelul Spinney Wind-Up. Cu siguranță va avea parte de o distracție pe cinste cu acest set interesant!

set-cadou-majorat-pentru-frate

Set Geeky Gear, cadou inedit pentru fratele pasionat de tech

Cadouri de majorat potrivite pentru copii

Gata, copilul tău a devenit major într-o clipită! Chiar dacă nu e ușor de acceptat, de acum va vrea să fie mai independent, să lupte pentru propriile idealuri și să ia viața mai în serios. O să-l ajuți foarte mult dacă îi susții entuziasmul, iar la petrecerea de 18 ani îi dăruiești cadouri simbolice, care să reprezinte responsabilitatea și primul pas pe drumul său.

Busolă, care să-l orienteze pe noul drum

O busolă este un cadou simbolic, care semnifică orientarea în viață. Alege-i o busolă sub forma unui accesoriu de birou, sau o busolă de buzunar, pe care s-o poarte ori de câte ori vrea să vă aibă pe voi, părinții aproape.

decoratiune-busola-cadou-original-majorat-pentru-copii

Decorațiune busolă, cadou de la părinți de majorat

busola-de-buzunar-cadou-majorat

Busolă de buzunar, cadou simbolic de majorat de la părinți

Clips de bani, unde să-și țină bine primul salariu

E greu de crezut, dar odată cu vârsta de 18 ani, copilul tău face primul pas spre maturitate. Așa că mâine-poimâine poate dori să aibă deja primul loc de muncă, pentru a deveni mai independent. Un clips de bani sigur îi va fi de mare folos și îți va mulțumi, pentru că nu-și va mai pierde banii prin buzunarele de la pantaloni sau geci.

clips-bani-cadou-majorat-pentru-copil

Clips bani, cadou de majorat pentru copil

Decorațiuni interioare, pentru noul cămin de la facultate

În curând, copilul tău va pleca la facultate, așa că ajută-l cu decorațiuni interioare, ca să-și amenajeze noul cămin în stilul care să-i amintească de acasă. Oferă-i globuri pământești vintage și hărţi de colecție, dacă e pasionat de istorie și geografie, sau un tablou, să-l inspire, dacă e un artist în devenire.

glob-pamantesc-decoratiune-cadou-majorat-pentru-copil

Glob pământesc, cadou deosebit de majorat

tablou-decoratiune-interioara-cadou-majorat-pentru-copil

Tablou scări Vatican, cadou inedit pentru copil la majorat

tablou-chitara-fender-cadou-majorat

Tablou chitară Fender, cadou perfect de majorat pentru pasionații de muzică

Cadouri de majorat pentru verișori

Cadourile potrivite de majorat pentru veișori sunt cele simple, care nu costă o avere, dar sigur vor fi prețuite la maxim pentru că au o încărcătura emoțională sau sunt practice.

Ramă foto, o amintire de neuitat la majorat

O ramă foto cu o poză cu tine și verișorul sărbătorit din copilărie sigur îi va face seara mai frumoasă. Va păstra acest cadou inedit de majorat pe noptieră și își va aminti de toate năzbâtiile pe care le-ați făcut împreună.

rama-foto-placata-in-argint-cadou-inedit-majorat

Ramă foto placată în argint, cadou inedit de 18 ani

O geantă pentru laptop, un cadou practic

Indiferent de facultatea la care a ales să meargă, sigur va avea nevoie din când în când de laptop pentru diferite prezentări sau proiecte. Așa că ajută-l din timp cu o geantă de laptop, practică, dar și care să aibă un design modern. Alege o geantă din piele sau un alt material foarte rezistent, ca să o poarte chiar și în anul absolvirii.

geanta-avirex-laptop-cadou-original-majorat

Geantă Avirex pentru laptop, cadou practic de majorat

4. Cadouri de majorat pentru colegii de liceu

Indiferent că vorbim de fete sau băieți, pentru colegi sigur veți face o gașcă mare și veți lua împreună un cadou de majorat de neuitat, ca sărbătoritul să-și amintească cu drag de liceu.

Iată câteva idei de cadouri deosebite de majorat pentru colegi:

Jocuri pentru distracție colectivă

Desigur că jocurile sunt pentru oricine, chiar și pentru oamenii mari. Persoana care împlinește 18 ani face acum parte din această categorie, dar nu va refuza un joc bun, care îi va provoca gândirea și va aduce o doză de distracție în gașcă.

set-joc-domino-carti-de-joc-si-zaruri-cadoi-majorat

Set joc domino, cărți și zaruri, cadou ideal pentru coleg de majorat

set-de-sah-magnetic-cadou-aniversare-majorat

Set de șah magnetic, cadoul perfect de majorat pentru colegul intelectual

Un rucsac calitativ, numai bun pentru excursii

Chiar dacă liceul e cam pe final, sigur sărbătoritul sau sărbătorita va avea nevoie de un rucsac ca să întâmpine cum se cuvine ultima excursie împreună cu voi, colegii de liceu. Dăruiți-i un rucsac din materiale calitative, care să-l poată folosi apoi și în viitoarele drumeții cu prietenii.

rucsac-cadou-ideal-pentru-majorat

Rucsac Avirex, cadou ideal pentru coleg la aniversarea de 18 ani

rucsac-cadou-majorat

Rucsac Fly – Avirex, cadou inedit de majorat

rucsac-avirex-cadou-colegi-majorat

Rucsac, marca Avirex, cadou pentru coleg de majorat

Băuturi fine, alături de un set de accesorii pentru vin

Ca să completați petrecerea într-un stil mare, oferiți-i celui aniversat o sticlă de vin sau o șampanie premium, dar însoțită de o surpriză: un set de accesorii pentru vin, cu desfăcător metalic, inel metalic și un picurător. Și invitații se vor bucura în egală măsură de acest dar!

sampanie-premium-cadou-majorat

Șampanie premium, cadou de majorat pentru colegi

vin-cabernet-sauvignon-cadou-majorat

Vin Cabernet Sauvignon, cadou de majorat

5. Ce mesaje de majorat sunt binevenite?

Alături de cadou, nu uita nici de mesajele pentru sărbătorit sau chiar clasicele felicitări de 18 ani. Vor fi extrem de apreciate dacă îi transmiți prin ele vorbe din suflet sau mesaje amuzante într-un mod inedit.

Mesaj în sticlă – amintire unică de la majorat

Dăruiește un cadou deosebit persoanei aniversate printr-un mesaj în sticlă. Scrie câteva cuvinte frumoase sau o amintirea haioasă pe care o aveți împreună, care sigur îi va aduce un zâmbet pe față.

deocrațiune-amintire-mesaj-in-sticla-cadou-majorat

Amintire ‘Mesaj în sticlă’, cadou special pentru majorat

Felicitări simbolice pentru majorat

Cu ajutorul unui dar mic poți crea momente speciale! Felicitările sunt cele care se încadrează cel mai bine în această categorie de cadouri.

Dacă alegi să dăruiești o felicitare pentru majorat, personalizeaz-o cu numele sărbătoritului și scrie-i un text sincer, pe care să nu-l uite ușor. Sau, dacă sunteți un grup de prieteni și vreți să adăugați cadoului acel ceva extra printr-o felicitare puteți să veniți fiecare cu un mesaj haios, alături de semnătură.

felicitare-la-multi-ani-majorat

Felicitare La Mulți Ani, cadou clasic, dar deosebit de majorat

De unde poți cumpăra cadouri inedite de majorat?

Acum că te-ai hotărât ce cadou vei oferi de majorat, următorul pas este să-l achiziționezi. Găsești cadouri potrivite pentru această ocazie deosebită în magazinul nostru online de cadouri, MyMan, care te așteaptă și în showroom cu o mulțime de cadouri inedite de majorat.

Orice ai alege, cadoul de majorat trebuie să fie memorabil, pentru că, nu-i așa, doar o dată împlinim 18 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.