Vine ziua lui de naștere? Iată zeci de idei de cadouri deosebite pentru bărbați, în funcție de vârsta împlinită!

Să găsești cadoul perfect pentru un bărbat este un lucru dificil – puțin spus! Este cu atât mai dificil cu cât el avansează în vârstă și gusturile i se schimbă, nu îi mai plac aceleași lucruri și are noi interese cu care abia, abia mai ții pasul.

Adevărul este că nu există niciun ghid care să te ajute să găsești cadoul perfect pentru el, dar întotdeauna poți să te orientezi după vârstă, interese și nevoile care vin la pachet cu fiecare „deceniu”.

Rămâi aici ca să afli în continuare ce cadouri pentru bărbați se potrivesc fiecărei categorii de vârstă! Vei ști cu siguranță cum să alegi cadoul ideal pentru bărbatul important din viața ta, fie că este vorba de fratele, iubitul, soțul, șeful sau chiar tatăl tău, atunci când este ziua lui de naștere! 

idei-de-cadouri-de-barbati-pentru-orice-varsta

Idei de Cadouri pentru Bărbații de 20 de ani 

Dacă se pregătește de aniversarea celor 20 de ani, atunci ideal este să te pregătești cu un cadou cool, chiar și retro dar nu chiar foarte serios, care să-l facă să se simtă în continuare relaxat, gata de a trece la următoarea distracție și, ideal, cu care se poate mândri la ziua lui de naștere și pe care îl poate chiar folosi împreună cu prietenii lui.

La 20 de ani bărbații încă se mai află în procesul de maturizare. Este decada la care visează, își fac multe planuri de viitor și descoperă lucruri noi despre propria persoană.  Nu sunt încă foarte siguri de ce anume își doresc, deoarece încă se descoperă pe ei înșiși zi de zi, și le este frică să nu rateze ceva important. 

Sunt preocupați de sine și de viitorul lor, sunt dinamici și nerăbdători, și se gândesc foarte mult la clipa trăită și la aventură.

idei-de-cadouri-barbati-20-de-ani

Ce să-i oferi ca să-l faci un bărbat fericit? 

cadouri barbati 20 de ani

La această vârstă îi plac cadourile inedite și originale care să îi folosească drept inspirație pentru viitor, sau care să-l ajute să trăiască viața din plin.

Iubitului sau fratelui îi poți oferi o geantă de voiaj sport pe care să o folosească în toate călătoriile pe care le va face, fie că pleacă împreună cu prietenii sau cu tine. 

Dacă vrei să faci un cadou mai simbolic, oferă-i o busolă clasică de colecție, care să însemne că îi dorești un traseu de viață ghidat doar de cele mai bune principii. 

La 20 de ani nu uita că îi place să se distreze. Îl vei cuceri cu un set domino cu cărți și zaruri pe care să le folosească cu prieteni! 

Dacă e pasionat de muzică, îi poți alege o pereche de căști profesionale și un CD cu genul lui preferat de muzică.

Dacă ai vrea ceva mai stilat, desigur că poți merge și pe un set de butoni de cămașă, atât timp cât sunt creativi sau spun ceva despre pasiunile sale.

cadou-pentru-nas-original-set-butoni-fotbal

Scorează cu modelul de butoni de cămașă „minge și gheată” – Cumpără-i!

Nu uita că, deși e încă foarte tânăr, viitorul lui este foarte important, așa că atunci când nu se distrează,  muncește din greu. Știe că e la început de drum și trebuie să facă o impresie bună.

Când vorbim de vârsta de 20 de ani, vorbim și de perioada în care spațiul personal este foarte important. Cei tineri pun mult accent pe cum își decorează camera și ce obiecte de design interior au în preajmă.

Ai putea să optezi pentru unul din modelele de ceas cool de perete pe vinil, care să spună ceva despre personalitatea lui, sau pentru unul dinmodelele vintage/retro de afiș, unicate în România!

cadou-unic-pentru-el-afis-poster

Idei de Cadouri pentru Bărbații de 30 de ani

Atunci când îi ești alături la ziua de naștere la pragul de 30 de ani, poți deja să treci în altă „ligă a cadourilor”. Aniversarea de la 30 de ani în sus poate fi presărată în continuare cu numeroase cadouri relaxante, cum ar fi seturile de jocuri pentru prieteni, însă, pe lângă asta, poți adăuga alte cadouri care să îl răsfețe ceva mai mult și să îi pună în valoare personalitatea.

La 30 de ani, bărbații au atins pragul maturității și privesc cu mai multă seriozitate spre viitorul lor. Încearcă să fie echilibrați și balansează viața lor personală cu relațiile și cariera.

Au ajuns la vârsta la care apreciază lucrurile practice, pe care le pot folosi zi de zi. 30 este și vârsta la care este foarte preocupat de cum arată și de sănătatea sa. 

idei-de-cadouri-barbati-30-de-ani

Ce să-i oferi ca să-l impresionezi? 

cadouri barbati 30 de aniNu îi place să i se reamintească că înaintează în vârstă așa că o alegere minunată ar fi o geantă sport cu care să meargă la sală în timpul lui liber. Dacă sala nu e punctul lui forte, oferă-i un set de bărbierit de lux însoțit de un aftershave fresh și-i vei transmite mesajul potrivit!

Dacă vrei să-i faci un cadou mai haios, cu ocazia celor 30 de ani, numiți și „the dirty thirty”, alege un set de butoni de cămașă mai neconvenționali, cum sunt butonii cu volan,  sau un mesaj in sticla. Sunt doar două idei de cadouri care-l vor face să se simtă tânăr din nou și să nu se gândească la schimbarea prefixului.

Dacă este genul de persoană practică o geantă messenger pentru laptop, din piele canvas rezistent și accente de piele  este un cadou ideal pentru un bărbat aflat în continuă mișcare. Pe lângă designul modern și calitatea superioară a genții, acest cadou are și un rol organizațional. Îi va fi mult mai ușor să își mențină documentele și obiectele personale în ordine: pe față, geanta de laptop are un compartiment cu fermoar pentru documente și încă un buzunar cu fermoar lateral pentru obiecte de mici dimensiuni (telefon, chei, etc.).

 

 

cadou-pentru-el-geanta-laptop

Geantă pentru laptop – Cumpără acum!

Dacă persoana aniversată are un stil vintage, care apreciază lucrurile retro, îi poți oferi acest calendar retro, special, pe care să-l etaleze cu mândrie.

Dacă e un viitor tătic, și vrei să îi cumperi ceva util pentru noul rol, încearcă un stand de cărți și câteva cărți de parenting. Îți va mulțumi mai încolo!

30 este și vârsta de la care va aprecia cadourile de lux și chiar cadourile corporate. Biroul și evenimentele de networking sunt locul unde își petrece majoritatea timpului acum pentru a-și consolida cariera.

cadouri barbati 30 de ani

Set butoni model maneta auto – Cumpără acum!

Decorațiunile de biroucum este un ceas de masă vintage într-o formă inedită este o piesă care va arăta grozav lângă calculatorul său și îi va sublinia bunul gust, iar un portofel  îi va fi foarte util când călătorește fără prea multe lucruri la el.

Stand de carti

Stand Decorativ de Cărți – Cumpără acum!

Alte sugestii potrivite pot fi un stand elegant de carte pe care îl poate folosi să-și depoziteze cățile preferate.

Butoni in forma de volan

Butoni personalizați în formă de volan – Comandă acum!

Dacă nu ai de-a face cu un pasionat de lectură atunci poate accesoriile ar fi mai potrivite. O pereche nouă de butoni de cămașă personalizați sau un portofel din piele de calitate sunt foarte potrivite bărbatului la 30 de ani.

portofel-maro-din-piele

Portofel maro din piele – Cumpără aici!

Idei de cadouri pentru bărbații la 40 de ani

Aniversarea a 40 de ani este un moment marcant în viața oricărui bărbat și trebuie să recunoaștem că este nevoie să te documentezi ceva mai mult despre persoana căreia îî faci cadoul, pentru a te asigura că ai ales cadoul potrivit.

40 este o vârstă destul de importantă în viața lui. Are deja un cămin stabil și o carieră, începe să își dea seama că a început să aibă ce și-a dorit, dar uneori își face griji că viața nu pare să îi mai ofere lucruri noi. 

Unii bărbați chiar se confruntă cu criza vârstei de 40 de ani și simt nevoia unei schimbări în viața lor, așa că oferă-i un cadou care să-i reafirme încrederea în el.

idei-de-cadouri-barbati-40-ani

cadou barbati 40 de ani

Butoni de camasa 40 – Comandă-i aici!

Ce să-i oferi ca să-l surprinzi? 

cadouri barbati 40 de aniDacă știi că trebuie să se relaxeze mai mult, alege-i un set de șah de lux cu care să își petreacă timpul împreună cu cel mai bun confident al său. 

 Ține minte că este preocupat de imaginea sa și poate îngrijorat de primele semne de aging. În același timp vârsta și poziția socială îi dictează să fie la patru ace. 

Poți contribui la succesul imaginii sale prin cadouri deosebite, unice și pline de stil. Servietele de bărbați și seturile de bărbierit de lux vor fi cadouri foarte elegante, cu aer vintage, potrivite pentru bărbații mai pretențioși, care își doresc cadouri elegante, nu de duzină.

Dacă te simți în impas, să știi că oricărui bărbat îi plac portofelele și clipsurile de calitate, așa că mereu îl poți surprinde plăcut cu unul din piele. Ca să-i arăți că te gândești la detalii, poți să adaugi, pentru un plus de personalitate, un breloc cu un mesaj. Este un accesoriu simplu, clasic și discret.

 

 

cadouri pentru barbati 40 de ani

Servieta piele Vallombrosa Italia –Cumpără acum!

Un cadou deosebit, inspirat și neconvențional ar fi să-l ajuți cu propria sa colecție de băuturi fine cu care își va impresiona ori prietenii ori partenerii de afaceri. Sau poate niste trabucuri cubaneze pentru momentele de relaxare pe care și le permite atât de rar? Tu alegi!

Mai poți opta pentru un cadou elegant precum un clip pentru bani din piele sau pentru o tablă de șah de lux.

set de sah zinc

Set de Șah din Zinc – Cumpără acum!

Dacă vrei să păstrezi lucrurile simple și să oferi un cadou util oferă un simplu breloc de calitate pe care îl va purta mereu.

breloc din piele

Port chei din piele – Cumpără acum!

Idei de cadouri pentru bărbații la 50 de ani

Aniversarea lui de 50 de ani cu siguranță strânge în jurul său numeroși oameni-cheie care i-au fost alături, de-a lungul timpului, precum și întreaga familie. Și, cel mai probabil, ziua de naștere este celebrată într-un cadru ceva mai elegant și subtil.

Vârsta de 50 de ani aduce cu ea stabilitate și calm în viața unui bărbat. Copiii lui sunt deja independenți, își trăiesc propria viață, așa că el își permite mai mult timp personal. Profesional a ajuns deja la un nivel la care își permite să fie mai puțin stresat. 

Deja știe ce îi place, are gusturi scumpe și își cumpără singur lucrurile pe care și le dorește. Să alegi un cadou pentru el poate părea dificil, deoarece are aproape tot ce își dorește… însă încă îl poți surprinde!

idei-de-cadouri-barbati-50-de-ani

Ce să-i oferi ca să-i întreci așteptările? 

cadouri barbati 50 de aniPentru biroul personal, cel de acasă, îi poți oferi obiecte decorative, cum este un ceas Victorian, model inedit pe care îl va expune cu plăcere. Un glob pământesc impresionant îi va decora camera de zi în care îi place să citească și va fi un punct de conversație foarte interesant în momentul în care primește oaspeți, sau parteneri de afaceri.

Un cadou mai neobișnuit, dar folositor, care va sublinia statutul său important, este cufărul decorativ care îndeplinește mai multe funcții – de depozitare, decor sau măsuță de cafea. Va fi impresionat de aspectul lui, dar și de cât de mult îl va folosi zi de zi.

De la vârsta de 55 de ani, un bărbat poate considera că au trecut în vârsta a treia. Cadourile pentru bărbații de vârsta a treia vor avea un caracter mult mai elegant decât cele pentru tineri.

O cutie de ceasuri, legată în piele, pentru modelele sale favorite de piese de colecție nu va trece nici ea neobservată. Și dacă  vrei să-i arăți atenția ta la detalii, îi poți dărui o pereche de butoni eleganți care se potrivesc la cămașa sa preferată.

cadouri barbati peste 50

Set butoni model oval cu linii diagonale – Cumpără acum!

Acum este vârsta la care este invitat adesea la dineuri și are nevoie de accesorii de lux, care să-i pună în evidență bunul gust.

Accesoriile pentru casă sunt cadourile cele mai prețuite de bărbații cu vârstă peste 50 de ani.

replica cufar din anii 1930

Cufăr Ivory 1930, replică – Cumpără acum!

Optând pentru astfel de cadouri îți demonstrezi respectul și aprecierea pentru persoana căreia i le dăruiești.

glob pamantesc atlas

Glob Pământesc cu Atlas – Cumpără acum!

Idei de cadouri pentru bărbații la 60 – 70 de ani

Atunci când ești un invitat la ziua lui de naștere la pragul de 60 de ani, te poți aștepta la o aniversare ceva mai liniștită, cel mai probabil făcută cu cei foarte apropiați și membrii familiei, într-un cadru destul de intim.

Ajunși la vârsta clasică a pensionării, bărbații vor să se bucure de timpul petrecut cu familia și să facă tot ce nu au avut timp în tinerețe!

Cadourile pentru bărbații vârstnici trebuie să înglobeze o experientă pe care au trăit-o și își aduc aminte de ea cu placere sau să ofere ceva nou, ce și-a dorit mereu să facă sau să primească. Una dintre prioritățile tale trebuie să fie să îl trimiți în vacanță în acel loc în care și-a dorit tot timpul să ajungă și nu a avut timp. 

idei-de-cadouri-barbati-60-de-ani

Ce să-i oferi ca să nu greșești? 

cadouri barbati 60 de aniCa să te asiguri că va călători în cele mai bune condiții, echipează-l cu o geantă de voiaj de calitate, cum este cea din piele transiberiană, sau măcar cu o borsetă pentru călătorii.

Pentru momentele de relaxare îi poți dărui jocurile sale preferate, în ton cu vârsta pe care o are, precum un set de șah de lux  sau un inedit joc solitaire. Le va ține la el în birou, sau în camera de oaspeți, și nu va rata nici o ocazie să provoace un prieten vechi la o partidă!

Decorațiunile interioare sunt un tip de cadouri care se potrivesc de minune acestei categorii de vârstă. Un glob pământesc clasic ar putea fi accesoriul perfect pentru biroul său, dar și pentru camera de zi.

Și o hartă a marilor explorări este un cadou vintage pe care îl va aprecia foarte mult la această vârstă. Nu uita, a ajuns la anii care îi permit explorarea oricărui hobby pe care l-a ignorat de-a lungul anilor!

 

 

cdouri pentru barbati peste 60 de ani

Butoni camasa model ‘Best dad in the world’ – Cumpără acum!

Acestea cadouri sunt potrivite bărbaților înaintați în vârstă care vor doar să se bucure de micile plăceri ale vieții.

cadouri barbati peste 60 de ani

Harta lumii Perioada Marilor Explorări – Cumpără acum!

Borseta Avirex

Geantă de umăr Avirex – Cumpără acum!

Cadourile legate de călătorit sunt potrivite pentru că este vârsta la care asta le ocupă o bună parte din timpul lor liber.

Geantă de voiaj Transiberiană din piele

Geantă de voiaj Transiberiană – Cumpără acum!

Ce să oferi bărbaților la vârsta pensionării? 

Dacă se apropie ziua lui de naștere și împlinește peste 65 de ani, atunci te vei delecta cu o atmosferă de aniversare relaxantă, liniștită, cel mai probabil acasă, alături de familie.

După 65 de ani bărbații se găsesc la vârsta pensionării. Sunt în punctul în care au nevoie să se relaxe și să își ocupe timpul cu activități nesolicitante.  Isi adora nepotii si vor sa petreaca cat mai mult timp cu ei!

cadouri-barbati-pensionare

Cadourile potrivite pentru bărbații vârstnici ieșiti la pensie sunt scule cu care pot meșteri prin casă, cărți și filme.

In funcție de preferinte, diferite jocuri cu care pot face timpul să treacă sau instrumente de scris elegante cu care încă pot urmări o activitate profesională.

set-de-scris-cadou-pentru-barbati-60-70-ani

Set de scris „Old Writing”, cu pană și călimară – cumpără-l de aici!

Găsește mai multă inspirație în ideile de cadouri pentru iubit  sau pentru soț pe care ți le-am pregătit!

idei-de-cadouri-pentru-barbati-in-functie-de-varsta

 

Indiferent ce decizi ca e potrivit pentru bărbatul important din viața ta, ține cont că, deși gestul este cel care contează, ai ocazia să îl faci cu adevărat fericit!

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.