10+ idei de cadouri inspirate pentru bărbații care au de toate

cadouri-business-pentru-barbati

Cauți idei de cadouri pentru bărbații care au de toate? Fie că e vorba de un partener de afaceri, coleg, șef sau un membru al familiei mai pretențios, toți au un gust desăvârșit în orice alegere, așa că e greu să îi impresionezi.

La MyMan avem opțiuni pentru toate preferințele și te asigurăm că bărbatul stilat este mereu plăcut surprins de un cadou de lux sau de un cadou deosebit, cu valoare sentimentală.

Descoperă mai jos o selecție inedită de cadouri pentru bărbatul care pare că le are pe toate, și arată-i că îl apreciezi, indiferent de ocazie.

O geantă business, cadou pentru bărbații de afaceri

Un cadou util și elegant pentru bărbatul de afaceri, pe care și-l dorește cu adevărat, este geanta business. Reprezintă o semnătură profesională unică, pe care o va afișa cu mândrie la orice întâlnire. În plus, îl va ajuta să aibă la el toate documentele și accesoriile business importante într-un mod organizat.

Gențile business MyMan sunt atent confecționate din piele de înaltă calitate, care completează cu succes aerul rafinat al oricărei ținute office.

cadou-business-pentru-barbati
Detalii servietă de lux – Disponibilă aici!

Un șah de lux, cadou inedit pentru șef

O idee de cadou care îți va impresiona șeful este șahul de lux. Reprezintă o invitație pentru a vă cunoaște mai bine și a vă stimula inteligența în pauzele dintre ședințe.

Pe lângă rolul practic, șahul de lux este ideal și ca piesă decorativă, aducând o notă sofisticată încăperii. Destinatarul va rămâne impresionat de combinația de măiestrie și bun gust acordată creării fiecărei piese în parte.

O statuetă decorativă, idee de cadou pentru pasionații de artă

Statuetele din rășină și bronz sunt cadoul perfect pentru biroul sau biblioteca partenerului de afaceri care apreciază arta. 

Alege statuete care înfățișează figuri importante ale istoriei pentru a transmite un mesaj deosebit: la fel cum ei au schimbat cursul istoriei, știi sigur că și partenerul tău de afaceri va lăsa o amprentă în lume prin proiectele voastre de succes.

Dacă destinatarul este un coleg organizat, pentru care timpul este esențial, cu siguranță va aprecia o statuetă tip ceas de birou sau clepsidră. Va fi atât un cadou practic, cât și un element de decor care atrage multe priviri admirative!

Un glob decorativ, cadoul perfect pentru bărbații care apreciază istoria!

Dacă colegul de la birou este pasionat de istorie, un glob decorativ este cadoul ideal. Nu va aduce doar un plus de eleganță spațiului, dar va fi și punctul de start pentru o scurtă incursiune în poveștile din trecut în pauza de cafea.

Machete și reproduceri, cadouri vintage pentru orice manager

Managerul tău este un bărbat care are de toate? Află-i pasiunile și surprinde-l plăcut!

Dacă este pasionat de navigație sau yachting, cadourile nautice sunt o adevărată bucurie. Oferă-i macheta unei bărci celebre, cum este barca „Aquarama”, reproducere fidelă după modele consacrate din anii ’50. De fiecare dată când va fi zărită în birou, această decorațiune de colecție va invita la lungi și fascinante discuții despre competițiile sportive la care lua parte.

macheta-barca-cadou-pentru-barbati
Detaliu machetă speedboat „Aquarama” – Disponibilă aici!

Iar dacă alegi o replică a unui avion „Cai ai cerului”, managerul pasionat de aviație va rămâne plăcut surprins că amândoi apreciați istoria și arta.

Un set de caligrafie de lux, idee de cadou pentru bărbații pasionați de scris

Felicită-ți partenerul business pentru ultimul proiect de succes cu un set retro de scris. Va fi onorat să semneze actele într-un stil regal!

Poate fi un cadou special și pentru acel membru al familiei care compune poezii într-un mod clasic, pe hârtie. Pana cu aer vintage, penițele și călimară vor aduce inspirație și creativitate instant.

Un tablou cu hartă, cadou deosebit pentru bărbații iubitori de călătorii

Bărbatul care are de toate călătorește de obicei mult, tocmai pentru a-și îmbogăți viața cu locuri și culturi noi. Fă-i o surpriză cu un cadou simbolic: tabloul cu hartă vintage, care o să-l ajute să se inspire pentru ummătoarea destinație.

Se potrivește perfect deasupra biroului sau alături de alte astfel de tablouri, dacă are deja o colecție.

Decorațiuni retro, perfecte pentru pasionatul de home deco

Din multitudinea de cadouri home deco, pentru un asociat business alege un cadou simbolic: o busolă decorativă, care va da spațiului un aer retro. Aceasta vine și cu un mesaj care sigur va fi apreciat: echilibrul în toate aspectele vieții.

Pentru un membru al familiei, busola poate fi folosită și pentru a amenaja locuința în stil Feng Shui. Una dintre teoriile acestei filozofii este așezarea lucrurilor din casă ținând cont de punctele cardinale, așa că o busolă este un ajutor de nădejde pentru a crea armonie și energie pozitivă.

Pentru iubitorii de home deco, un alt cadou inspirat este și o lupă sau un telescop vintage, care aduc oricărui spațiu o încărcătură istorică. Aceste obiecte decorative cu bun gust vor fi punctul central de pe orice birou.

Pentru mai multe idei inedite de cadouri pentru bărbați, te așteptăm în magazinul online sau în showroom-ul MyMan! Iar dacă vine ziua lui de naștere, inspiră-te din colecția noastră de cadouri pentru bărbați, în funcție de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.