25 Idei de cadouri de casă nouă, perfecte pentru orice gazdă

ce cadouri se duc de casa noua

Pereți proaspeți zugrăviți, renovări, un nou început, multă muncă, dar și mult, mult entuziasm – cam așa este pe scurt o casă nouă, visul fiecăruia dintre noi! În sfârșit s-au mutat și te-au invitat în noua lor locuință. Noii proprietari, care îți pot fi prieteni, membri de familie sau chiar tu și persoana iubită, se pregătesc de vizită și petrecere! Oricum ar fi, sigur te gândești la mult așteptatul „cadou de casă nouă”!

Mai simbolic, util sau mai deosebit, mai tradițional sau mai elegant – oare cum să fie un dar de casă nouă potrivit? Ai o mulțime de idei și tot atâtea opțiuni. Trebuie să ții cont de diverse tradiții și superstiții, de gusturile și personalitatea gazdelor, cât și de relația voastră. Dar mai ales de stilul casei, desigur!

Sigur, o sticlă de vin sau un buchet de flori sunt opțiuni bune, dar tipice și banale. Dacă vrei ca misiunea „cadoul de casă nouă” să-i surprindă pe cei dragi, ți-am pregătit o mulțime de idei originale într-un ghid care să-ți vină în ajutor. Descoperă-le!

(mai mult…)

21 de cadouri pentru profesori si diriginti, de facut la ocazii speciale

top idei cadouri profesori

Cadourile pentru cei care ne sunt dascăli și ne oferă cunoștințele necesare pentru a reuși în viață sunt un modul prin care ne exprimăm recunoștința. Profesorii, fie ei de liceu sau de facultate merită un semn de mulțumire sub forma unui cadou oferit cu respect.

Fie că se apropie un eveniment important precum un banchet sau doar îți dorești să dăruiești un cadou, află care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru profesori bărbați pentru orice ocazie!

(mai mult…)

16 Idei de Cadouri Business care o să-ți impresioneze Șeful

idei de cadouri de lux business pentru sefi si manageri

Cadourile pentru cei care ne susțin cariera și ne îndrumă sunt moduri în care ne exprimăm cel mai bine recunoștința. Fie că este vorba despre șefi, directori, supervisori, coachi, mentori șau partenerii de afaceri, toți contribuie la dezvoltarea ta.

Așa că dacă te pregătești să oferi un cadou aniversar, de Crăciun sau de sfârșit de an șefului tău – fie el bărbat sau femeie – află în continuare care este eticheta business pe care să o respecți când îi oferi un cadou corporate și 16 idei de cadouri potrivite!

 

(mai mult…)

Ce cadouri vor bărbații în funcție de zodie?

idei de cadouri pentru barbati

Cauți cadoul perfect pentru el? În fiecare an ai aceeași dilemă: care este cadoul ideal pentru el? Fie că este iubitul, soțul, fratele, tatăl, colegul sau prietenul tău cel mai bun, de fiecare dată când se apropie ziua lui de naștere intri într-o pană acută de idei.

Ai impresia că, deși vă știți de foarte multă vreme, nu îți trece nimic prin minte despre ce și-ar dori și că nu ai cum să-l surprinzi plăcut cu un cadou inedit.

Răspunsul se află în semnul lui de zodiac. Află în continuare ce l-ar bucura pe bărbatul Taur sau ce nu ar trebui să îi cumperi niciodată unui Săgetător!

(mai mult…)

Vine ziua lui? Află ce cadouri de bărbați să-i dai la orice vârstă!

cadouri pentru barbati in functie de varsta

Să găsești cadoul perfect pentru un bărbat este un lucru dificil – puțin spus! Este cu atât mai dificil cu cât el avansează în vârstă și gusturile i se schimbă, nu îi mai plac aceleași lucruri și are noi interese cu care abia, abia mai ții pasul.

Adevărul este că nu există niciun ghid care să te ajute să găsești cadoul perfect pentru el, dar întotdeauna te poți orienta după vârstă, interese și nevoile care vin la pachet cu fiecare „deceniu” de ani.

Rămâi aici ca să afli în continuare ce cadouri bărbătești se potrivesc fiecărei categorii de vârstă! Vei ști cu siguranță cum să alegi cadoul perfect pentru bărbatul important din viața ta, fie că este vorba de fratele,  iubitul, soțul, șeful sau chiar tatăl tău, atunci când este ziua lui de naștere! 

(mai mult…)

Idei de cadouri pentru bărbații familiei: tați, frate, bunici & rude

cadouri barbati in familie

Fie că e vorba despre aniversări, zile onomastice sau Sărbători, cadourile pentru bărbații din viața ta sunt mereu un motiv de agitație. Ei sunt dificil de surprins așa că va trebui să alegi cu inspirație. 

Citește în continuare pentru a afla cele mai bune idei de cadouri pe care le poți cumpăra bărbaților apropiați familiei tale!

(mai mult…)