Set barbierit Truefit & Hill Editia de lux

01085

In stoc la furnizor

919 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Acest deosebit set cadou de la Truefitt & Hill este prezentat într-o frumoasa cutie de cadouri si include 4 produse din gama GRAFTON:

Crema de barbierit la cutie (190g)
Balsam dupa ras (100ml)
Pamatuf
Aparat de ras compatibil Mach III.

TRUEFITT & HILL

Furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii prin Mandat Regal al M.S. Ducele de Edinburgh.


De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill a oferit domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala. Produsele Truefitt & Hill ofera barbatilor posibilitatea de a arata si se simti la cele mai inalte cote.

Infiintata in 1805, Truefitt & Hill detine cel mai vechi local de barbierit din lume si, de asemenea, Mandatul Regal al M.S. Ducele de Edinburgh. Gama de produse oferita in prezent este rezultatul a peste 200 de ani de cercetare si relatii stranse cu clientii. Prin cunostintele si experienta acumulate, Truefitt & Hill ofera in prezent produse ce sunt in acceasi masura sofisticate si practice.

Barbatii merita numai ce este cel mai bun in tot ceea ce fac. Daca sunteti in cautarea celor mai bune produse barbatesti de ingrijire, suntem siguri ca veti gasi calitatea de neegalat a produselor si traditia de prestigiu a Truefitt & Hill ca fiind extrem de convingatoare. Oferta cuprinde game complete pentru barbierit, parfumuri, produse pentru par si baie pentru a oferi solutia completa zilnica de ingrijire pentru barbatul zilelor noastre.

Istoria prestigioasa a marcii Truefitt & Hill incepe in 1805 in timpul domniei Regelui George al III-lea. De atunci, clientela Truefitt & Hill a inclus membrii liniei masculine a Familiei Regale si, de asemenea, membrii Caselor Regale aflate in vizita.

Multe din produsele fine ale Truefitt & Hill au fost preparate in acelasi mod in decursul a mai mult de 190 de ani si inca sunt vandute nobilimii, a caror familii au recunoscut traditia Truefitt & Hill ca fiind Furnizori de Excelenta de-a lungul generatiilor.

Etichete pentru "Set barbierit Truefit & Hill Editia de lux": truefitt, set de lux de barbierit,
2017-07-18

DE CALITATE

RECOMAND.Ceva deosebit si bun calitativ

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrie un review !

Scrieţi o recenzie

Set barbierit Truefit & Hill Editia de lux

Set barbierit Truefit & Hill Editia de lux

set de lux pentru barbierit, set complet de la TrueFitt & Hill