Champagne Marc Hebrart Special Club Millesime 2012

CHMH2012

Suna pentru stoc

340 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Jean Paul Hebrart a preluat domeniul si afacerea de la tatal sau, Marc Hebrart, in 1997, care incepe sa imbutelieze sub propriul nume in 1964. In prezent Champagne Marc Hebrart detine 15,5 ha de vie, situate majoritar in sectorul din Valee de la Marne numit Grande Valle, dar si o suprafata mica cultivata cu Chardonnay in Cote des Blancs. 

Terroir

Champagne Marc Hebrart practica agricultura sustenabila, limitand tratamentele la minimul posibil, in special pentru parcelele de vie unde vitele au peste 30 de ani. Fiecare parcela este vinificata separat, in butoaie de stejar pentru o mai buna exprimare a Terroirului din care provin strugurii, struguri care sunt selectati manual. Sampaniile lui Jean Paul Hebrart reprezinta simbioza dintre pasiunea adevarata si unele dintre cele mai bune parcele cultivate cu Pinot Noir din Valle de la Marne si Chardonnay din Cote de Blancs, sunt expansive si suple, cu straturi nenumarate de mineralitate si fruct, obtin frecvent punctaje maxime si aprecieri elogioase de la cei mai titrati critici internationali.

Recunoastere internationala Champagne Marc Hebrart apare constant in recomandari ca fiind unul dintre primii zece producatori din Champagne.

Un producator cu totul exceptional, Champagne Marc Hebrart inseamna calitate si un gust clar, distinct, inconfundabil.

CHAMPAGNE MARC HEBRART Special Club Millesime 2012
Pinot Noir 60% - Chardonnay 40%, vinul este fermentat in butoaie de stejar iar vitele de vie au peste 50 de ani. Strugurii sunt recoltati manual. Maturat 36 luni pe drojdii inainte de degorjare Cuvee Special Club este produs doar in cei mai buni ani. 

Note de degustare 

Aspectul este galben pai cu note aurii si perlatie bogata. Primele arome sunt cele marine: scoici si stridii, gandul te duce la aerul curat pe care il respiri intr-o dimineata racoroasa pe malul marii, senzatia de prospetime fiind predominanta. Gustul este impecabil, sec, cu arome de tarta de lamaie, fructe citrice, pur, usor sarat, fructul se dezvaluie in straturi succesive, cu postgust foarte lung si incredibil de bun.

O Champagne de mare finete, dintr-un an exceptional in Champagne!

Dozaj: Brut

An recolta: 2012

Clasificare: Grand Cru

Terroir: Cote des Blancs

Volum: 0.75L

Etichete pentru "Champagne Marc Hebrart Special Club Millesime 2012": sampanie frantuzeasca, Champagne Marc Hebrart,

Scrieţi o recenzie

Champagne Marc Hebrart Special Club Millesime 2012

Champagne Marc Hebrart Special Club Millesime 2012

Champagne Marc Hebrart Special Club Millesime 2012