Champagne Eric Rodez Blanc de Noir

GCHERBNP

In stoc

292 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Eric Rodez este unul dintre cei mai excentrici si pasionati producatori din Champagne, iar vinurile sale sunt la mare cautare in numeroase restaurante si locatii selecte din marile capitale ale lumii.

Aflata deja la a 9-a generatie, Champagne Eric Rodez este rezultatul unui Pinot Noir bine copt si aromat din satul clasificat Grand Cru - Ambonnay, in Montagne de Reims. Solul calcaros, inclinarea pantelor, altitudinea avantajoasa ajuta la crearea unei sampanii senzuale, inconfundabile, luxuriante. Cand o sampanie are astfel de calitati, nu poate fi decat rezultatul muncii si implicarii producatorului, astfel respectul pentru natura, lipsa chimicalelor din procesul de productie isi fac simtite prezenta cu prisosinta in intensitatea si durata postgustului, in culoarea bogata, vie, autentica.

La realizarea acestei sampanii s-au folosit struguri Pinot Noir 100%, asamblajul fiind alcatuit din struguri proveniti din 5-6 ani de recolta diferiti, cu struguri culesi din 8-9 parcele diferite. Varsta medie a vitelor este de 34 de ani. Maturat minim 36 de luni pe drojdii inainte de degorjare.

Note de degustare

Aspectul este auriu cu reflexii portocalii si perlatie bogata. Aromele sunt complexe, bogate, o sampanie plina de savoare care evolueaza foarte frumos de la deschidere. Gustul este rotund, cu un echilibru foarte bun intre aciditate si fruct, fruct care se lasa degustat in numeroase straturi succesive. Se distinge briosa, gust de paine proaspata, fructe seci, portocale, mandarine.

Cantitate: 0.75L

Dozaj: Brut

Clasificare: Grand Cru

Tip: Blanc de Noirs

Terroir: Montagne de Reims

Etichete pentru "Champagne Eric Rodez Blanc de Noir": sampanie, pinot noir, champagne, eric rodez,
2017-12-05

minunata!

Sampaniile frantuzesti sunt cu adevarat deosebite, o incantare pentru papilele gustative!

    Scrie un review !

    Scrieţi o recenzie

    Champagne Eric Rodez Blanc de Noir

    Champagne Eric Rodez Blanc de Noir

    champagne eric rodez blanc de noirs