Harta lumii Perioada Marilor Explorari

GMC818P
Nou

In stoc

278 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Omenirea a cunoscut schimbari dramatice de-a lungul vremii, spiritul explorator al omului a facut posibila cunoasterea lumii asa cum o stim azi. Una dintre epocile de mare insemnatate pentru omenire a fost Epoca Marilor Explorari. Pana in aceasta epoca, cunostintele asupra globului pamantesc erau incomplete, nu exista o legatura intre descoperirile facute in diferitele zone ale lumii.

Petrus Plancius, un expert in cartografie din acea perioada, a reusit sa includa toate noile informatii despre teritorii descoperite, realizand astfel o vedere fascinanta asupra lumii din perioada anilor 1600. Plancius a creat o legendara harta murala a lumii, divizata in emisfera estica si vestica.

Harta noastra este o reproducere de mare finete a celei originale si se poate constitui intr-un cadou memorabil unei persoane indragostite iremediabil de tot ceea ce inseamna evolutia lumii noastre !

Setul este format din 8 harti (37,5x40cm / harta) care pot fi inramate individual.

Etichete pentru "Harta lumii Perioada Marilor Explorari": decoratiune, istorie, vechi, harta, geografie, anticihita, marile explorari, descoperii,
2016-10-24

Cand mai aduceti?

Buna ziua,

Au comandat colegii mei aceasta harta pentru seful nostru, i-a placut mult, avand in vedere ca este pasionat de istorie si calatorii. Am mai dori una pentru un client de-al nostru. Cand veti mai avea pe stoc?

    Scrie un review !

    Scrieţi o recenzie

    Harta lumii Perioada Marilor Explorari

    Harta lumii Perioada Marilor Explorari

    harta lumii din perioada marilor explorari