Ceas pe disc de vinil model bufnite

GDOC004P-242

In stoc

190 lei (53 lei reducere)

137 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Noutate ! Ceas de perete creat pe disc de vinil. 

Ceasul - model "bufnite", se potriveste de minune in birouri sau in casele cu design contemporan. Modern si inedit, ceasul de perete din vinil, va atrage atentia tuturor, fiind un element de decor deosebit si util in acelasi timp. 

Dimensiuni:

Diametru: 30 cm

Inaltime: 4 cm

Greutate : 500 grame

Material: disc de vinil reciclat

Realizat manual in Italia, bateria AA nu este inclusa.

Mecanismul ceasului beneficiaza de 2 ani de garantie.

Ceasurile vin ambalate in cutie frumoasa de carton 35 x 35 x 5 cm.

Istoria ceasurilor pe vinil:

Cativa prieteni din Italia au primit in 2010 un stoc de discuri vechi de la un prieten, proprietarul unei statii radio, caruia i-a  fost inundat subsolul unde era radioul. La prima vedere, discurile de vinil erau nefolositoare, dar iata ca nu a fost asa. Creativitatea tinerilor a fost pusa la incercare si asa le-a venit ideea crearii de ceasuri de perete pe aceste discuri de vinil. 

In continuare, stocurile de ceasuri sunt create tot pe discuri vechi reciclate, in colaborare cu mai multi DJ din Italia. 

De aceea, fiecare ceas este UNIC, fiecare eticheta difera de celelalte.

Fiecare element este ECO FRIENDLY. Nu doar ca se folosesc discurile vechi reciclate, insa si modul de gravare se face intr-un mod eco friendly. 

Dupa ce au creat primele modele, le-au daruit prietenilor, iar reactiile acestora i-au facut sa se gandeasca sa creeze o afacere din ideea lor. 

Etichete pentru "Ceas pe disc de vinil model bufnite": ,
Pret redus! Ceas pe disc de vinil model bufnite

Scrieţi o recenzie

Ceas pe disc de vinil model bufnite

Ceas pe disc de vinil model bufnite

ceas pe vinil