Ceas de masa steampunk

GSR77027P

In stoc

579 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Ceas de masa deosebit realizat din rasina si placat in bronz, cu accente aurii, realizat in spiritul curentului steampunk.

Steampunk (din engleza steam - abur si punk - conflict, protest) este un subgen al stiintifico-fantasticului si fictiunii speculative, care a devenit proeminent in anii 80-90 ai secolului trecut. Lucrarile incadrate in acest subgen modelează o lume imaginara care si-a insusit cu desavarsire utilizarea mașinilor cu abur. Termenul este asociat cu cyberpunk, și adesea linia subiectului prezinta o istorie alternativa. Stilistic subgenul este plasat in epoca victoriana engleză, dominat de numeroase inventii asemanatoare cu cele descrise în romanele lui H. G. Wells și Jules Verne. Autorii care trateaza aceste subiecte acordă o atenție sporită detaliilor ce țin de rutina zilnica, fiziologica. In general, ambianta steampunk este de natura cinica, pesimistă, dystopica ('antiutopică'). Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Steampunk

Dimensiuni: inaltime - 22 cm, lungime - 15.5 cm, latime - 9 cm

Ceasul anunta ora fixa printr-un mic clinchet, datorat lovirii partii din stanga, de partea de sus (cea iin forma de clopot). 

Nota: Va rugam ca in momentul lansarii comenzii, sa aveti in vedere dimensiunile specificate!

Etichete pentru "Ceas de masa steampunk": statuete bronz, ceas de masa,

Scrieţi o recenzie

Ceas de masa steampunk

Ceas de masa steampunk

ceas de masa, rasina si bronz