Bauturi fine

Inca din 2007, Myman a fost primul furnizor de bauturi fine pe mediul online. Continuam si in 2017 sa va oferim o selectie a celor mai fine sampanii.

Oferim iubitorilor de vin cele mai bune Champagne de producator la cele mai competitive preturi. Desi in Romania, termenul de Sampanie este folosit in sens foarte larg, atat pentru Prosecco, Cava, Cremant sau alte spumante, Sampanie sau Champagne, cum este cunoscuta, este doar vinul spumant realizat dupa Metoda Traditionala (Metoda Champenoise) produs strict in regiunea Champagne din vecinatatea Parisului. In Romania, ca peste tot in lume, sunt cunoscute doar casele mari de Sampanie, producatorii industriali care au bugete mari si investesc enorm in marketing la nivel global, facand concurenta extrem de dificila.

In ciuda acestei stari de fapt, in ultimii ani, prinde contur un nou curent in marile capitale ale lumii: Paris, Londra, New York, Tokio sau Hong-Kong, o preocupare tot mai serioasa a consumatorilor de a descoperi si promova micii producatori, cunoscuti ca  “Champagne de Vignerons” sau “Grower’s Champagne”. Acestia sunt familii care isi administreaza propria vie si care produc vinuri de Champagne doar din strugurii proveniti de pe proprietatea lor. Trebuie spus ca in toata regiunea Champagne sunt peste 4000 de mici producatori care au etichete proprii si care poarta denumirea de Recoltant Manipulant (RM): adica isi cresc strugurii, ii recolteaza, vinifica si matureaza vinul in pivnitele proprii, isi imbuteliaza si comercializeaza singuri Sampania.

ATENTIE !  NU VINDEM BAUTURI ALCOOLICE MINORILOR !