In momentul in care constatati ca produsul comandat online nu intruneste acele calitati pentru care v-ati decis sa-l achizitionati, il puteti restitui fara nici o explicatie, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati primit produsul (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii ) 

OUG nr 34/2014 face referire la consumatorii persoane fizice. 

Iata mai jos pasii de urmat:

  1. Ne trimiteti pe adresa de mail contact@my-man.ro sau prin posta la adresa str. Industriilor nr. 9, Autostrada Bucuresti – Pitesti, km. 23, Bolintin Deal-Giurgiu la KLG EUROPE LOGISTICS SRL pentru Good Point Srl, o instiintare prin care ne aduceti la cunostinta ca doriti retunarea unui produs achizitionat de pe site-ul nostru www.my-man.ro;
  2. Instiintarea trebuie sa contina datele dvs personale (nume/prenume, adresa, numar de telefon), numarul comenzii si data la care a fost facuta, factura – serie si nr., data si semnatura  (in cazul in care este trimisa pe suport de hartie);
  3. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati printr-o firma de curierat, pe costul dumnevoastra, la adresa depozitului nostru din str. Industriilor nr. 9, Autostrada Bucuresti – Pitesti, km. 23, Bolintin Deal, Giurgiu, la KLG EUROPE LOGISTICS SRL pentru Good Point Srl.
  4. La primirea coletului, dupa ce ne asiguram ca au fost indeplinite conditiile privind starea produsului, respectiv sa nu prezinte nici un fel de defectiuni datorate unei manipulari defectuoase, sa fie in cutia originala, impreuna cu factura si eventual certificatul de garantie), procedam  la restituirea sumelor ce reprezinta contravaloarea produsului comandat, mai putin taxele de transport.
  5. Taxele de transport tur-retur sunt suportate de catre compania noastra, DOAR in cazul in care produsele comandate prezinta defecte. 
  6. Produsele desigilate(calimara cerneala, cosmetice sigilate etc) nu pot fi returnate. 

Astfel, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul in care am primit returul de la dvs., veti intra in posesia sumelor care vi se cuvin. Sumele datorate vor fi restituite in contul bancar al clientului. Sumele nu se pot restitui in contul altor persoane, ci doar in contul persoanei care a comandat. 

Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate. 

Pentru orice alte nelamuriri, va rugam sa ne apelati la numerele de telefon 0721.467.770 sau pe adresa de mail contact@my-man.ro

Cumparaturi fara griji pe www.my-man.ro!