"My man, e timpul pentru o schimbare!"

 

Adevarul este ca femeile si copiii sunt principala tinta a comerciantilor. Standurile lor sunt mai atent aranjate, produsele sunt mai des innoite si promotiile aproape ca sunt permanente. Este normal sa ne bucure asta caci ne iubim sotiile, prietenele, mamele si copiii si vrem tot ce-i mai bun pentru ei. Dar este timpul pentru o schimbare: si barbatii merita sa primeasca aceeasi atentie !

Magazinul nostru este in aparenta adresat exclusiv barbatilor. Suntem convinsi ca si reprezentantele sexului frumos ne viziteaza si vor gasi acest site foarte util atunci cand vor dori sa-si arate aprecierea fata de barbatii din viata lor.

Deschis inca din  2007, My-man.ro este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv cadourilor pentru barbati, cat si primul magazin online care a vandut online bauturi fine in Romania.

Insa, multe produse prezente pe site pot fi daruite cu success si doamnelor.

Suntem IMPORTATORI UNICI in Romania a mai multor branduri de renume din Europa. 

Din 2012 importam din Italia, Olanda, Anglia, selectam cu grija produsele pe care le aducem in Romania si astfel incercam sa va oferim acces la produse de calitate fabricate in Europa si sa pastram un raport bun calitate/pret.

Toate produsele My-man.ro sunt supuse unui proces manual de verificare calitativa in momentul receptionarii produselor de la furnizorii nostri. In urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricatie sunt eliminate inainte ca acestea sa ajunga la clientii nostri. Din acest motiv, defectele de fabricatie la produsele livrate de My-man.ro sunt extrem de rare.

Va multumim pentru vizita si va dorim spor la cumparaturi ! :)