"My man, e timpul pentru o schimbare!"

 

Adevarul este ca femeile si copiii sunt principala tinta a comerciantilor. Standurile lor sunt mai atent aranjate, produsele sunt mai des innoite si promotiile aproape ca sunt permanente. Este normal sa ne bucure asta, caci ne iubim sotiile, prietenele, mamele si copiii si vrem tot ce-i mai bun pentru ei. Dar este timpul pentru o schimbare: si barbatii merita sa primeasca aceeasi atentie!

Magazinul nostru este in aparenta adresat exclusiv barbatilor, dar suntem convinsi ca si reprezentantele sexului frumos ne viziteaza si vor gasi acest site foarte util atunci cand vor dori sa-si arate aprecierea fata de barbatii din viata lor si la fel de bine, multe produse prezente pe site pot fi daruite cu succes si doamnelor!

Deschis inca din  2007, My-man.ro este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv cadourilor pentru barbati, cat si primul magazin online care a vandut online bauturi fine in Romania.

Suntem IMPORTATORI UNICI in Romania a mai multor branduri de renume din Europa. 

Din 2012 importam din Italia, Olanda, Anglia, selectam cu grija produsele pe care le aducem in Romania si astfel incercam sa va oferim acces la produse de calitate fabricate in Europa si sa pastram un raport bun calitate/pret.

Va multumim pentru vizita si va dorim spor la cumparaturi!