Tablou inramat Mustazebra

GXMM003P

In stoc

490 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

MUSTAZEBRA

 

Ce poate sa fie mai simpatic decat o zebra curioasa, prinsa in fotografie in contre-jour, parca zambind din mustati?

Autoarea imaginii Elena Miu, ne povesteste ca : “Aceasta zebra a fost fotografiata undeva in nordul Spaniei, unde exista o rezervatie mare in care traiesc multe animale in armonie.

Singura pe care am fotografiat-o a fost aceasta si asta datorita curiozitatii ei pentru aparatul foto. Celelalte nu m-au onorat preá mult cu prezenta, insa in momentul in care dungata s-a asezat pentru cateva secunde in contre jour, am surprins-o frumos si asa am putut sa realizez acest frumos portret de zebra mustacioasa.”

Materialele din care este realizat tabloul, sunt de calitate inalta. Printul este realizat pe hartie HP Matte Litho-realistic, folosita cu succes in industria printurilor de calitate premium. Imprimanta este calibrata perfect, astfel incat culorile sunt intense si perfect incadrate si astfel toate detaliile raman pe hartie si nu se pierd ca in cazul unui print de calitate slaba. Rama este din lemn vopsit bej, iar inramarea s-a facut cu mare atentie la detalii, tabloul fiind si pe spate lucrat frumos si inchis etans cu banda de sigilare, care impiedica deteriorarea lucrarii prin blocarea actiunii factorilor externi (umiditate, praf). Tabloul are sistem de prindere cu agatatoare metalica Lucrarea este acoperita cu sticla float.

Pentru a se pastra calitatea printului in timp, este de preferat ca tabloul sa fie ferit de actiunea directa a razelor soarelui.

Dimensiune: 68.8 cm x 48.8 cm (inclusiv rama)

Acest tablou poate inviora cu succes un birou, living sau dormitor, in care predomina albul. 

Etichete pentru "Tablou inramat Mustazebra": cadouribarbati, tablou, tabloucadou, zebra, tablouzebra,

Scrieţi o recenzie

Tablou inramat Mustazebra

Tablou inramat Mustazebra

Tablou zebra