Tablou cuplu râși

TAB02

In stoc

390 lei

Aveti probleme in lansarea comenzii? Sunati-ne la 021.324.2366/0721.467.770 sau lasati-ne numarul de telefon si va sunam imediat.

Imaginea cuplului de râși a fost realizata in 2017, in nordul Spaniei, unde exista o rezervatie mare in care traiesc multe animale in armonie. 

Povestea acestui cuplu se intinde pe mai multi ani, fiind singurul cuplu de râși din istoria acestui parc. Avand in vedere ca râsul este un animal solitar, apropierea celor doi, este cel putin impresionanta.

Pe parcursul acestor ani, au adus pe lume mai multi pui, care atunci cand au ajuns la varsta potrivita, au fost eliberati in muntii Spaniei, unde numarul lor era in scadere in ultimii ani.

"I-am surprins in mai multe ipostaze, insa aceasta mi se pare ca este cea care ii defineste, dupa ce am ascultat povestea lor." - spune Elena Miu, autoarea imaginii. 

"El in stanga, privind ferm inainte, cu o atitudine protectoare si doamna râs, care prin pozitia capului, parca ne da binețe. M-am indragostit de ei si ii pretuiesc enorm si le multumesc" - Elena Miu

Materialele din care este realizat tabloul, sunt de calitate inalta. Printul este realizat pe hartie HP Matte Litho-realistic, folosita cu succes in industria printurilor de calitate premium. Imprimanta este calibrata perfect, astfel incat culorile sunt intense si perfect incadrate si astfel toate detaliile raman pe hartie si nu se pierd ca in cazul unui print de calitate slaba. Rama este din lemn vopsit negru, iar inramarea s-a facut cu mare atentie la detalii, tabloul fiind si pe spate lucrat frumos si inchis etans cu banda de sigilare, care impiedica deteriorarea lucrarii prin blocarea actiunii factorilor externi (umiditate, praf). Tabloul are sistem de prindere cu agatatoare metalica Lucrarea este acoperita cu sticla float.

Pentru a se pastra calitatea printului in timp, este de preferat ca tabloul sa fie ferit de actiunea directa a razelor soarelui.

Dimensiune: 55 x 44 cm (inclusiv rama)

Acest tablou poate inviora cu succes un birou, living sau dormitor, in care predomina culorile inchise. 

TABLOU FABRICAT INTEGRAL IN ROMANIA !  Imagine realizata de fotograf roman si printat si inramat de catre o companie romaneasca.

Etichete pentru "Tablou cuplu râși": decoratiuni, cadouribarbati, cadouri, tablou, tablouri, tablouanimale,

Scrieţi o recenzie

Tablou cuplu râși

Tablou cuplu râși

tablou animale