Inventica- bass Fender
Inventica- bass Fender
Inventica- bass Fender
Inventica- bass Fender
Inventica- bass Fender

Inventica-Fender precision bass

schita bass

GPPAALL006P
199,00 RON
cu TVA
Maxim 5-6 zile lucratoare

Cantitate

Ai nevoie de ajutor? Suna la 0721.467.770.

 • Livrare in 24h (pentru produsele din stoc)
 • Ridicare pe loc din showroom
 • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON
 • Inventica- schita Fender precision bass

  Fender este o foarte cunoscută marcă de instrumente muzicale. Numele oficial este Fender Musical Instruments Corporation, cu sediul în ScottsdaleArizonaSUA. Compania produce o gamă variată de instrumente muzicale, precum și accesorii (huse, haine, pene, amplificatoare). Cele mai renumite produse ale sale rămân însă, chitarele electrice. Este o marcă des folosită de renumiți artiști precum Jimi HendrixEric ClaptonDavid Gilmour și alte mari nume ale rockului.

  Fender - un simbol american. De peste cinci decenii, instrumentele muzicale produse de către Fender au avut o influență covârșitoare asupra manierei în care lumea compune, cântă și ascultă muzică.

  De la Elvis, The Rolling Stones și Led Zeppelin, până la the Police, U2 și Metallica - produsele Fender au participat direct la crearea muzicii pe care o știți astăzi. Dar nu numai artiști rock au folosit sau folosesc echipamente Fender. Albume muzicale ale unor artiști atât de diverși ca Miles Davis, Barbar Streisand, Jimmy Hendrix, Eric Clapton, Bob Dylon, Michael Jackson, Madonna, B.B. King și Shania Twain au fost realizate cu instrumente Fender.

  Materialele din care este realizat tabloul, sunt de calitate inalta. Printul este realizat pe hartie HP Premium Poster Paper, folosita cu succes in industria printurilor de calitate premium. Imprimanta este calibrata perfect, astfel incat culorile sunt intense si perfect incadrate si astfel toate detaliile raman pe hartie si nu se pierd ca in cazul unui print de calitate slaba. Rama este din lemn negru, iar inramarea s-a facut cu mare atentie la detalii, tabloul fiind si pe spate lucrat frumos si inchis etans cu banda de sigilare, care impiedica deteriorarea lucrarii prin blocarea actiunii factorilor externi (umiditate, praf). Tabloul are sistem de prindere cu agatatoare metalica Lucrarea este acoperita cu sticla float.

  Pentru a se pastra calitatea printului in timp, este de preferat ca tabloul sa fie ferit de actiunea directa a razelor soarelui.

  Dimensiuni totale: 37 cm x 47.9 cm

  Dimensiuni print: 30 cm x 40.9 cm

  Lățimea ramei 15 mm.

  Latime margine: 2 cm

  Colectie: Inventica 1952

  TABLOUL SE EXECUTA LA COMANDA, TIMP DE EXECUTIE SI LIVRARE MAXIM 5-6 ZILE LUCRATOARE.

  Pentru alte dimensiuni, va rugam sa  ne contactati !

  FABRICAT IN ROMANIA !

  Momentan, nu exista review-uri pentru acest produs

  Fii primul care scrie un review !