Harta veche a Transilvaniei
Harta veche a Transilvaniei
Harta veche a Transilvaniei
Harta veche a Transilvaniei
Harta veche a Transilvaniei
Harta veche a Transilvaniei

Harta veche a Transilvaniei

Tablou harta veche Transilvania

GPHVALL022P

Dimensiuni:

Lungime (cm)
68.6
Latime (cm)
50.8
Paspartu (cm)
2
273,00 RON
cu TVA
Precomanda 2-3 zile lucratoare

Cantitate

Ai nevoie de ajutor? Suna la 0721.467.770.

 • Livrare in 24h (pentru produsele din stoc)
 • Ridicare pe loc din showroom
 • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON
 • Hartă veche a Transilvaniei realizată în 1566 de Abraham Ortelius. Harta cuprinde în întregime Transilvania și mici părți din Țara Românească.

  Cartografia este o parte integrală a istoriei umane de mai bine de 8000 ani. De la picturile din peșteri până la hărțile lumii vechi, prin epoca marilor explorări, până în secolul XXI oamenii au creat și folosit hărți. În era GPS-lui, hărțile vechi ne dau o perspectivă unică asupra istoriei și evoluției orașelor și a lumii, indicii despre modul în care acestea s-au schimbat. Hărțile vechi ne spun povești. Povești despre geografie, istorie dar și de artă.

  Materialele din care este realizat tabloul, sunt de calitate inalta. Printul este realizat pe hartie HP Premium Poster Paper, folosita cu succes in industria printurilor de calitate premium. Imprimanta este calibrata perfect, astfel incat culorile sunt intense si perfect incadrate si astfel toate detaliile raman pe hartie si nu se pierd ca in cazul unui print de calitate slaba. Rama este din lemn vopsit verde, paspartu 2 cm. Inramarea s-a facut cu mare atentie la detalii, tabloul fiind si pe spate lucrat frumos si inchis etans cu banda de sigilare, care impiedica deteriorarea lucrarii prin blocarea actiunii factorilor externi (umiditate, praf). Tabloul are sistem de prindere cu agatatoare metalica Lucrarea este acoperita cu sticla float.

  Pentru a se pastra calitatea printului in timp, este de preferat ca tabloul sa fie ferit de actiunea directa a razelor soarelui.

  Paspartu: 2 cm (PP077)

  Lățimea ramei: 14 mm

  TABLOUL SE EXECUTA LA COMANDA, TIMP DE EXECUTIE 2-3 ZILE LUCRATOARE.

  Pentru alte dimensiuni, va rugam sa  ne contactati !

  FABRICAT IN ROMANIA !


  Dimensiuni:

  • Lungime (cm): 68.6
  • Latime (cm): 50.8
  • Paspartu (cm): 2

  Momentan, nu exista review-uri pentru acest produs

  Fii primul care scrie un review !