La reducere! - 12%

Reproducere yacht curse, America secolul 19

Cadou pentru barbati, decoratiune de birou, reproducere yacht pe postament de lemn, aspect antichizat.

GAS137P._
1.490,00 RON
1.311,20 RON
cu TVA
Precomanda - Stoc furnizor!

Cantitate

Ai nevoie de ajutor? Suna la 0721.467.770.

  • Livrare in 24h (pentru produsele din stoc)
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON
  • America a fost un iaht de curse din secolul al XIX-lea și primul câștigător al trofeului internațional de navigație al Cupei Americii. La 22 august 1851, America a câștigat cu 18 minute regata Royal Yacht Squadron de 53 de mile (85 km) în jurul Insulei Wight. „Cupa cu 100 de suverani” a escadrilei sau „Cupa cu 100 de lire sterline”, uneori cunoscută greșit în America sub denumirea de „Cupa cu o sută de guinee”, a fost redenumită ulterior după iahtul câștigător original.

    Panzele frumos intinse realizate din bumbac si cusute manual si multe alte detalii fac din aceasta macheta o piesa de decor integrabila perfect in biroul unui gentleman.

    Dimensiuni: Lățime -14 cm, lungime- 83.8 cm, inălțime- 71.1 cm

    Nota: aproape toate modelele noastre sunt realizate din lemn, care desi a fost uscat si pregatit anterior, se va micsora/usca daca va fi expus la temperaturi ridicate sau umiditate excesiva. Asigurati-va, asadar, ca obiectul nu este expus la lumina directa a soarelui sau la surse de caldura.

    Lemnul, fiind un elemnt natural, poate avea unele imperfectiuni, aspect care insa confera obiectului acea caracteristica de unicitate.


    Reviews

    Momentan, nu exista review-uri pentru acest produs

    Fii primul care scrie un review !

    S-ar putea sa-ti placa